Безпечний Великдень: школярів Луцька навчають правил дорожнього руху

Безпечний Великдень: школярів Луцька навчають правил дорожнього руху

У Луцьку на Театральному майдані проходить захід «Безпечний Великдень». 

Його проводять Патрульна поліція Луцька та Волинська обласна бібліотека для юнацтва для того, аби привернути увагу дітей та батьків до правил дорожнього руху під час канікул.

«Наразі ми проводимо вікторину на знання ПДР. Це не тільки для дітей, а й для того, щоб батьки задумались, чи знають вони ці правила. Також робимо майстер-клас із виготовлення світловідбиваючих наклейок», – розповіла працівник поліції Ольга.

Вона додала, що охочі можуть посидіти в автомобілі патрульних, позначити місця на карті Луцька, які вони вважають небезпечними, та розглянути дорожні знаки.

За словами патрульних, багато дітей взяли участь у вікторині.

«У нас була ціла банка цукерок – вже її майже немає», – сміються вони.

Патрульні розповіли, що, як на свій вік, діти знають багато. Але є й такі питання, на які вони не можуть дати відповідь.

«Дехто не знає, скільки метрів можна їхати від узбіччя на велосипеді. Але ми розуміємо, деякі діти не їздять на цьому виді транспорту і для них це не актуально», – каже Ольга.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шахтарі відмовилися спускатися в копальню
Наступна новина У центрі Луцька з'явилися величезні великодні яйця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини