Безсмертний розповів про успішні та невдалі реформи

Безсмертний розповів про успішні та невдалі реформи

Серед запроваджених нині соціально важливих реформ найбільш успішною є реформа поліції, а найменш вдалою – медична реформа. 

Про це під час прес-конференції у Луцьку заявив відомий політик, майбутній кандидат в президенти України Роман Безсмертний.

«Найбільш вдалою вважаю реформу поліції. Не дивлячись на масу недоліків, які я сприймаю за принципом «той, хто не робить, той не помиляється», нам все ж таки вдалося змінити характер безпекової структури і її сприйняття суспільством», – сказав він.

На друге місце Безсмертний поставив децентралізацію, яку вважає «не реформою, а експериментом». «Багато було допущено помилок, а коефіцієнт корисної дії склав 0,3%, бо лише 34% об’єднаних територіальних громад проявляють життєздатність, інші просто залишилися такими, як і були до цього», – зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Перезаснування держави»: у Луцьку дискутували про майбутнє України.

Далі політик звернув увагу на освітню реформу – «Нову українську школу».

«Тут зробили декілька важливих кроків, але треба розуміти, що освіта – це найконсервативніша галузь будь-якого суспільства. Вчитель – явище непробивне, кажу вам як учитель за освітою. Але реформу треба розвивати, адже вона спрямована на дитину, на її свободу та розвиток», – зазначив він.

Найменш вдалою Безсмертний вважає реформу охорони здоров’я.

«Вона не буде працювати. Головне зараз не загубити ті позитивні речі, які почали з’являться», – сказав він.

Нагадаємо, Роман Безсмертний розповів, яка виборча система є найкращою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку серед дороги б’є фонтан. ФОТО
Наступна новина Привітай Луцьк із Днем міста: флешмоб у Facebook. ФОТО
Останні новини
Схожі новини