Біг у вишиванках та кидання колод: у райцентрі на Волині влаштували «Козацькі забави». ФОТО

Біг у вишиванках та кидання колод: у райцентрі на Волині влаштували «Козацькі забави». ФОТО

У любешівському парку відбулися заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту «Козацькі забави», які організувала Любешівська ОТГ.

Про це пише газета «Нове життя».

Десять старостинських округів змагалися з тримання планки, піднімання гирі, бігові у вишиванках, кидання колоди, перетягування канату. Не дивно, що суперництва були досить нелегкими, адже й призи – вагомі: сертифікати на встановлення спортивних майданчиків.

Вирували спортивні пристрасті на селищному стадіоні та під кронами старовинного парку. І хоча кожен вид змагань був особливо напруженим та цікавим, найбільше вболівальників зібралося під час перетягування канату. Тут боротьба за перемогу була дійсно тяжкою. Тож коли у фінальному поєдинку зустрілися команди Любешова та Залізниці, було насправді гаряче.

У результаті, за підсумками усіх змагань, сертифікат на встановлення спортивного майданчика на суму 20 тисяч гривень здобула команда Залізницького старостинського округу, на суму 50 тис. грн. – Зарудчівського старостинського округу. А ось найвправнішою виявилася команда селища Любешів, яка виборола для містечка можливість спорудження у 2019 році спортивного майданчика на суму 80 тисяч гривень. Щоправда, як було озвучено під час нагородження переможців, любешівці та зарудчани домовилися об’єднати суми, аби облаштувати спортмайданчик у селищному парку загальною сумою 130 тис. грн.

Також під час заходу проводилися змагання з волейболу, де команда любешівців зайняла друге місце, поступившись гостям з Луцька, футболу та шашок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, які перформанси будуть на луцькому фестивалі «Мандрівний вішак»
Наступна новина У США запустили систему очистки Тихого океану від пластику
Останні новини
Схожі новини