Бійці на лижах: у 14-й бригаді з Волині влаштували зимові змагання. ФОТО

Бійці на лижах: у 14-й бригаді з Волині влаштували зимові змагання. ФОТО
Лижні змагання. фото - Фейсбук

У 14-й ОМБР з Волині відбулась воєнізована лижна гонка на першість військової частини.

Переможців у лижній гонці визначали як у загальнокомандному заліку – серед підрозділів бригади, так і в індивідуальному, окремо серед чоловіків та жінок-військовослужбовців, повідомляє прес-служба бригади.

Найспритнішою серед дівчат стала Ірина Данилюк, друге місце в забігу посіла Олександра Карасюк, третє – Марія Разумова. Серед чоловіків найшвидше дистанцію здолав Олександр Клімович, друге місце в гонці виборов Микола Кармалідін, третє - Мар’ян Паращак. 

«А в загальнокомандному заліку переможцями у воєнізованій лижній гонці стала команда ремонтно-відновлювального батальйону, срібло на змаганнях виборола команда зенітно-ракетного дивізіону, і бронза дісталася команді підрозділу військовослужбовців строкової служби нашої військової частини», – повідомили у прес-службі.

Переможців змагань нагородили грамотами командира 14-ї ОМБР. 

Також переможці бригадного етапу змагань незабаром захищатимуть честь бригади в воєнізованій лижній гонці на першість оперативного командування «Захід». 

Змагання 14-ї бригади з Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» кардинально зміниться, - співачка
Наступна новина «Ваш осуд для нас - похвала»: священик з Волині відреагував на статтю російського видання
Останні новини
Схожі новини