Луцькі бійці привезли 10 нагород з всеукраїнських змагань з джиу-джитсу. ФОТО

Луцькі бійці привезли  10 нагород з  всеукраїнських змагань з джиу-джитсу. ФОТО

Бійці луцького спортивного клубу «Garda» привезли додому десять нагород із першого етапу Ліги джиу-джитсу України.

Змагання відбулися 16-17 березня у місті Хмельницькому, – повідомляють у клубі.

Перший етап ліги складався із окремих чемпіонатів. Додатковим бонусом у рамках змагань був чемпіонат для  дітей (білих поясів). 

За результатами проведених боїв бійці клубу «Garda» здобули 10 призових місць.

Так, серед дітей перші місця посіли: Іван Бєлік, Іван Поліщук, Теодор Ганейчук,  Фелікс Лисюк,  Єгор Сейц.

Друге місце посіли: Богдан Маковський, Максим Торчило,  Роман Копанчук.

Третє місце серед дітей виборов Дмитро Борисков. А у категорії дорослих член спортивного клубу «Garda» Андрій Лобанов став першим у своїй ваговій та в абсолютній категоріях.

«Дуже приємно, що перший етап Ліги джиу-джитсу України відвідало близько 400 учасників. Приємно бачити постійний розвиток Бразильського джиу джитсу в Україні. Ці змагання відбулися у рамках генеральної підготовки до чемпіонату Європи серед дітей, який вібудеться у листопаді 2019 року в Ірландії. Також дуже шкода що чрез отримані травми напередодні змагань декілька дорослих представників нашого клубу не змогли взяти участь у змаганнях», - додає головний тренер спортивного клубу «Garda» Михайло Савчук.

«Я як тренер вважаю, що наші діти виступили на гідному рівні.   І додам, що вже цього тижня розпочинаємо підготовку до наступного етапу Ліги, якй відбудеться в Івано-Франківську через місяць», — розповів молодший тренер клубу Іван Сильман.

Участь клубу у змаганнях стала можливою завдяки постійній підтримці: Вікторії Шляхтич (компанія «AWG Карс»), Юлії Риковській (компанія «WEST AUTO HUB»), Олексію Шмігелю,  родині Маковських та транспортній допомозі Валентина Слуцького (ФГ «Агроком»).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент Казахстану Назарбаєв, який керував країною 30 років, пішов у відставку
Наступна новина Що обіцяють кандидати? У Луцьку презентувати доступний аналіз програм. ІНФОГРАФІКА
Останні новини
Схожі новини