Білоруси зібралися на протест через війну з Україною

Білоруси зібралися на протест через війну з Україною
Фото з акцій протесту в РБ.

У Білорусі готують акції протесту проти війни Росії з Україною.

Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська кличе білорусів протест 27 лютого, час збору – 14:00, пише «Українська правда»

«Я довго не знала, як розпочати це звернення. Бо як можна вимагати сміливих вчинків від людей, котрі живуть у страху півтора роки? Війна, в яку нас втягнули, розпочалася два дні тому. Але досі білоруси не заявили, що вони проти, не показали це українцям діями.

То чи маю я право просити вас про дії? Можливо, ні. Але я не пробачу собі, якщо не спробую.

У нас вже немає права вважати себе заручниками обставин. Росія напала на Україну, а наша країна сприяла цьому. На нас, як на нації, вже лежить відповідальність.

27 лютого о 14:00 приходьте до виборчих дільниць у Білорусі та активно висловлюйте протест проти війни», – каже Тихановська. 

Нагадаємо, від найближчого райцентру Волині до білоруського обласного центру Брест – 70 км. Поблизу Бреста відбувалися навчання путінських військ. Наразі колись дружнє прикордоннє стало ворожим Україні, бо звідти до нас летять російські балістичні ракети та авіація.

Наадаю, у Росії вмикають телеканали, а там - українська музика. З нами хакери Anonymous


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загинув ще один боєць з Волині
Наступна новина Федоров створює ІТ-армію
Останні новини
Схожі новини