Очільник Волинської ОВА розповів про ситуацію на кордоні з Білоруссю

Очільник Волинської ОВА розповів про ситуацію на кордоні з Білоруссю

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко відвідав з робочою поїздкою північ області та об’їхав усю лінію розмежування на кордоні з Білоруссю

Про це йдеться на сайті Волинської обласної військової адміністрації.

"Так, роботи з укріплення тривають постійно. Облаштування фортифікаційних споруд триває і сьогодні", – зазначив начальник ОВА.

За його словами, ситуація на кордоні із Білоруссю спокійна та повністю під контролем військових. 

Також Юрій Погуляйко поспілкувався із прикордонниками. Він поцікавився, які потреби та запити мають військові зараз. Попри те, що обласний бюджет наступного року не матиме надходжень з військового ПДФО, очільник області запевнив військових, що допомога силам оборони залишиться у пріоритеті.

"В області вже розпочали формувати бюджет наступного року. Зокрема, тривають бюджетні слухання, де депутати обласної ради спільно з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації працюють над плануванням видатків, – розповів Юрій Погуляйко. – Робота – триває, тож додатково поінформуємо".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із загиблим Героєм Андрієм Відніком
Наступна новина Волинь прийняла майже 79 тисяч внутрішніх переселенців
Останні новини
Схожі новини