Білоруська авіакомпанія заборонила польоти в Україну

Білоруська авіакомпанія заборонила польоти в Україну
Фото ілюстративне

Білоруська авіакомпанія "Белавіа" скасувала всі рейси в Україну до 25 серпня, гроші за квитки обіцяють повернути.

Повідомляється, що пасажири, у яких були придбані квитки в зазначені дати, зможуть повернути їх повну вартість без штрафів або змінити дату вильоту впродовж строку дії авіаквитка, пише Українська Правда.

«У зв'язку з забороною влади України на виконання рейсів "Белавіа" авіакомпанія змушена скасувати польоти в/з Києва, Львова, Одеси і Харкова з 26 травня по 25 серпня», – йдеться у повідомленні.

В авіакомпанії нагадали, що термін дії квитка становить 1 рік з моменту придбання для повністю невикористаних квитків, 1 рік з моменту початку польоту для частково використаних квитків.

З приводу повернення коштів слід звертатися місця придбання авіаквитків.

Нагадаємо,  Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю через примусову посадку літака Ryanair. На ньому перебував білоруський опозиціонер Роман Протасевич, засновник опозиційного телеграм-каналу. Згодом його затримали. У Білорусі назвали таке рішення України обурливим.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцька вантажівка збила жінку. Вона загинула на місці
Наступна новина В Україну доставили 117 тисяч доз COVID-вакцини від Pfizer
Останні новини
Схожі новини