Білоруські військові рухаються до українського кордону у напрямку Волині, - Генштаб ЗСУ

Білоруські військові рухаються до українського кордону у напрямку Волині, - Генштаб ЗСУ
Білоруські військові. Фото з відкритих джерел

Окремі підрозділи зі складу найбільш боєздатних з’єднань Збройних Сил Білорусі розпочали переміщення до Державного кордону України на Волинському напрямку.

Про це 28-го лютого інформує Генштаб Збройних сил України.

Крім того, за його інформацією, територія Білорусі продовжує використовуватись для здійснення бойових вильотів армійської, оперативно-тактичної та спеціальної авіації Збройних Сил РФ для виконання завдань на території України.

Літаки збройних сил Російської Федерації відновили ведення повітряної розвідки об’єктів на території нашої країни з повітряного простору Республіки Білорусь.

">http://



«Противник, втрачаючи наступальний потенціал, втрачає разом з ним і людське обличчя. По всій смузі наступу фіксуються численні випадки порушення російським агресором законів війни та міжнародного гуманітарного права», – повідомляють у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, увечері 27 лютого з Білорусі запустили ракету, якою вдарили в аеропорт Житомира. Також тоді глава МВС Антон Геращенко повідомляв, що під загрозою можуть опинитись Волинська, Рівненська та Житомирська області. 

Крім того, у Білорусі люди вийшли на протест проти війни з Україною, кількох з них затримали. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вже розселили майже 400 вимушених переселенців
Наступна новина Найбільше потрібні ліки. У Луцьку волонтери збирають допомогу військовим та тероборонівцям
Останні новини
Схожі новини