Більшість шкіл в Україні працюватимуть у режимі змішаного навчання, – МОН

Більшість шкіл в Україні працюватимуть у режимі змішаного навчання, – МОН
Фото ілюстративне

Більшість шкіл в Україні готові до змішаної освіти та будуть працювати у такому режимі. 

Про це повідомив виконувач обов'язків міністра освіти та науки Сергій Шкарлет під час години запитань до уряду 18 вересня, повідомляє Українська правда

«Дуже важливим є здоров'я дитини, вчителя та суспільства, але не менш важливим є психологічне здоров'я та соціалізація дітей. А також  можливість батьків працювати  під час того, як діти будуть навчатися. 

Сьогодні більшість шкіл готова і до змішаної, і до дистанційної форми навчання. 

Я сподіваюся, що виключно по тих зонах, в яких буде встановлено локдаун, ми будемо працювати в режимі повного дистанційного навчання, а більша частина буде працювати в режимі змішаного навчання», – зазначив Шкарлет. 

У відомстві зазначили, що вже напрацювали рекомендації щодо навчання в різних умовах, зокрема для змішаного навчання для сільських та міських шкіл. 

Щодо кількості закладів освіти, які не забезпеченні інтернет-зв'язком, очільник МОН каже, що є певна неузгодженість позицій стосовно їхнього розрахунку. 

За словами нинішнього міністра, коли Міністерство цифрової трансформації зазначає, що 6 тисяч українських шкіл наразі без Інтернету, то мова йде про швидкісний зв'язок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на перехресті Молоді і Відродження зроблять сквер. Показали проєкт
Наступна новина «Історія з «Книгарнею Є» змусила замислитися». Міністр прокоментував ситуацію з українськими книгами
Останні новини
Схожі новини