Біля Луцька знайшли хлопчика, який утік із дитсадка

Біля Луцька знайшли хлопчика, який утік із дитсадка
Хлопчик, який утік із дитсадка

У селі Рованці біля Луцька, на об’їзній дорозі, знайшли 5-річного хлопчика, який перебував на вулиці без дорослих. Виявилося, що він утік із дитсадка.

Про пригоду, яка трапилася вранці 18 вересня, повідомили у прес-службі Патрульної поліції Волинської області

На службу 102 зателефонували небайдужі громадяни та повідомили, що на вказаному місці перебуває малолітня дитина. У патрульних це викликало підозру.

Екіпаж швидко прибув на місце та познайомився із хлопчиком.

5-річна дитина знала місце проживання. Саме туди й завезли хлопця патрульні. Зі слів патрульних, хлопчик розповів, що утік із садочка, бо захотів до бабусі.

У батьків відібрали заяву й пояснення, провели профбесіду, аби запобігли схожим ситуаціям у майбутньому.

 
З дитсадка втекла дитина

Батьки 5-річного хлопчика, не мають претензій до луцького дитсадка, з якого втекла їхня дитина, про це розповів патрульний поліцейський області Роман Надюк. Він зі своїм напарником сьогодні зранку приїхав на виклик про те, що на об’їзній дорозі Луцька поруч із заправкою малолітня дитина ходить сама. Патрульні прибули на місце події. Зі слів Романа Надюка, хлопчик назвав свою адресу і сказав, що йшов до бабусі. Зі слів Романа Найдюка, патрульні не з’ясовували у батьків з якого саме дитсадка втік хлопчик. Кореспонденти Суспільного приїхали за адресою, де живе дитина, щоб з’ясувати обставини. Двері журналістам ніхто не відчинив. Поруч з цим будинком розташовані 22-ий та 23-ій дитсадки. Завідувачки закладів Ірина Сарнавська та Євгенія Ковальчук сказали, що з їхніх дитсадків вихованці не тікали.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 18 September 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Лісовичок» запрацював в Інтернеті. Продукцію волинського лісу тепер можна купити онлайн
Наступна новина На рак найбільше хворіють лучани. Статистика по Волині
Останні новини
Схожі новини