Біля луцької гімназії хочуть побудувати автостоянку

Біля луцької гімназії хочуть побудувати автостоянку

Посприяти у будівництві автостоянки для висадки учнів просить депутатів міськради просить дирекція гімназії №21.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 26 листопада, – пише ІА Волинські новини.

Депутати розглянули звернення дирекції та піклувальної ради гімназії №21 щодо сприяння в будівництві автостоянки для висадки учнів.

Члени комісії пропонували доручити управлінню земельних ресурсів міськради розглянути можливість будівництва автостоянки.

Начальник управління Сергій Шабала зауважив, що гімназія повинна займатися навчанням, а не будівництвом стоянок, до того ж, з подібними проханнями можуть звернутися усі 27 луцьких шкіл.

Голова комісії Олександр Козлюк запропонував перенести розгляд питання на позачергове виїзне засідання комісії, куди запросять представників управління земельних ресурсів, управління містобудування та архітектури, а також директора гімназії.

Члени комісії підтримали пропозицію.

Читайтк також: В Україні можуть заборонити облаштування автостоянок на тротуарах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мешканці Устилуга нарікають на«євробляхерів», які залишили по собі сміття та безлад
Наступна новина На «Ягодині» – сутички далекобійників із «бляхарами». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини