Мешканці Устилуга нарікають на«євробляхерів», які залишили по собі сміття та безлад

Мешканці Устилуга нарікають на«євробляхерів», які залишили по собі сміття та безлад
Фото: Район.Володимир-Волинський

Мешканці міста Устилуг, що на Волині, скаржаться на гори сміття та безлад, який залишили по собі «євробляхери» біля самого кордону.

Фото і відео відзняті біля МПП«Устилуг» мешканці міста прислали на електронну пошту Район.Володимир-Волинський.

«І ніхто той ср...ч не поспішає прибирати. Іноземці в'їжджають в Україну і з перших хвилин починають милуватися цими «краєвидами», - пише мешканка Устилуга, яка прислала світлини і відео.

26 листопада мітингувальники зранку ще перебували біля в'їзду на пункт пропуску (біля клітки), пізніше почали перекривати рух при в'їзді в місто Устилуг , а згодом – в районі озера Лісного.

Рух транспорту через кордон не заблоковано, черги зі сторони України немає.

Нагадаємо, з 25 листопада вступили у дію закони 2611-VIII та 2612-VIII (в народі відомі як закони щодо євроблях). З цієї дати вступили в силу нові закони, за якими за ввезення авто на іноземній реєстрації треба сплатити грошову заставу, або ж сплатити всі необхідні митні збори. Саме тому, на кордоні утворилось велике скупчення людей та автівок.

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» люди того ж дня заблокували рух на митниці і почали вимагати від митників пояснень стосовно автомобілів на єврономерах.

Читайте також: В Устилузі бус прорвав блокаду: постраждав один протестувальник


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку проведуть фестиваль для особливих дітей
Наступна новина Біля луцької гімназії хочуть побудувати автостоянку
Останні новини
Схожі новини