Біля польського кордону відкрили вогонь зі сторони Білорусі

Біля польського кордону відкрили вогонь зі сторони Білорусі

Речник міністра-координатора польських спецслужб Станіслав Жарін опублікував фото чоловіка, який, перебуваючи з білоруської сторони, стріляв та намагався прорватися через кордон.

За словами чиновника, на кордоні з Польщею з боку Білорусі є люди, які час від часу загострюють ситуацію. Фото одного з таких провокаторів він виклав у соцмережу. Ім'я та громадянство вказаної особи невідомі, пише Українська Правда.

"Цей чоловік стріляв у повітря, а потім намагався пошкодити польський кордон", – пише Жарін у твіттері.

Нагадаємо, біля кордонів Євросоюзу на території Білорусі проходять спільні з Росією військові навчання. У них беруть участь десантні війська Білорусі та РФ із залученням авіації. 12 листопада навіть повідомлялося про загибель двох десантників під час стрибків.

До слова, на Волині заявили про готовність виділити на облаштування кордону з Білоруссю гроші резервного фонду обласного бюджету. Прикордонники кажуть, що є нагальна потреба у бетонних опорах, сітці, колючому дроті та інших матеріалах для укріплення межі між державами.

14 листопада стало відомо, що Білорусь стягує озброєних силовиків до кордону із Польщею.

Нагадаємо, у Луцьку в приміщенні Волинської облдержадміністрації розпочалася міжвідомча нарада під головуванням секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розпочалася міжвідомча нарада, яку проводить секретар РНБО Данілов
Наступна новина «Громадян Білорусі пропускатимемо без проблем», – секретар РНБО на нараді в Луцьку
Останні новини
Схожі новини