Блогерка з Луцька розповіла, як заробляє в Інстаграмі

Блогерка з Луцька розповіла, як заробляє в Інстаграмі

Лучанка Валерія Кузьмінчук має на своїй сторінці в Інстаграмі більше 70 тисяч підписників. Щоденно ділиться з ними не тільки фотографіями і відео зі свого життя, а й рекламує якусь продукцію. За це отримує гроші.

Про це дівчина розповіла в інтерв’ю «Першому».

«Є такі блогери, які рекламують все підряд, аби тільки заробити більше грошей. У США блогери реально рекламують тільки те, чим постійно користуються. Я собі це теж переймаю. За 80 % того, що я рекламую, мені ніхто не платить», - розповіла блогерка.

За її словами, до неї звертається багато людей з пропозицією прорекламувати щось. Однак вона ставиться до всього дуже відповідально. Все випробовує на собі, а якщо щось не подобається, ніколи цього не радить іншим.

«Зараз багато є хенд-мейд косметики. Я всю випробовую. Якщо від шампуню волосся сиплеться, то я раджу майстрам попрацювати над своєю продукцією. Ніколи не рекламую майстрів, які роблять манікюр, брови, нарощують вії. Хоча до мене зверталось багато луцьких студій краси. У мене є свої спеціалісти, до яких я довго ходжу. Це негарно – перестрибувати від одного до іншого і казати, що всі класні», – зізналась Валерія.

Каже, що замовляють рекламу не тільки якихось товарів, а й сторінок інших блогерів.

«Є блогери, в яких фото такі, що гірше не придумаєш. І вони просять мене, щоб я їх рекламувала. Я кажу людині: «Попрацюй спочатку над фото, своєю сторінкою, думками. Подумай, чим ти можеш бути цікавою і корисною людям». Але люди цього не дуже розуміють, вони вважають, що має бути якийсь рецепт успіху, який на 100 % спрацює», - поділилась в

Також додала, що блогерством займається не для грошей.

«Скільки заробляю, важко сказати, думаю, що в середньому тисяч п’ять. Я не роблю нахилу на рекламу. Інстаграм – це для себе», – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: «Понад 50 % моїх фотографій робить мама», – популярна луцька блогерка Лєрка Цукерка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на Вечір пам’яті загиблих у АТО
Наступна новина Представники волинських ОТГ обговорили бюджет 2019 року. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини