Бо «десь поділи чоловіка». На Вербну неділю в луцькій лікарні побили медсестру

Бо «десь поділи чоловіка». На Вербну неділю в луцькій лікарні побили медсестру
Джерело фото: kurs.if.ua

Схватила медсестру за волосся і почала бити руками і ногами: в луцькій лікарні неадекватна дружина пацієнта напала на медичну сестру.

Сталося це у неділю, 21 квітня, повідомили у Луцькій міській клінічній лікарні.

«Майже детективна історія сталася на Вербну неділю у Луцькій міській клінічній лікарні, яка могла б закінчитися госпіталізацією медсестри. Приблизно о 23-ій годині швидка медична допомога привезла у приймальне відділення травмованого чоловіка. Після обстеження у нього виявили перелом шийки стегна і направили на лікування у відділення травматології. Ще через годину, опівночі, прийшли відвідувачі до хворого: його жінка з дітьми і двома чоловіками. Жінка з криком кинулась до медсестри Альони Мілецької де "поділи" її чоловіка», - зазначають медики.

Медсестра Альона Мілецька зробила зауваження відвідувачам і попросила вести себе тихіше. У відповідь жінка вирішила сама шукати чоловіка і почала заглядати у палати.

«Тоді відвідувачка, від якої було чути запах спиртного, схватила медсестру за волосся та почала бити руками і ногами. Чоловіки спокійно спостерігали збоку. На щастя у відділення повернувся лікар швидкої і забрав дебоширку у приймальне відділення. Зразу ж викликали поліцію і склали протокол про порушення», - повідомили у лікарні.

Працівниця медзакладу досі не може відійти від отриманого стресу.  У неї також подряпані руки, якими закривала обличчя. Також їй погрожують і просять забрати заяву до поліції.

Фото надане Луцькою клінічною міською лікарнею


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали попередню дату інавгурації Володимира Зеленського, - ЗМІ
Наступна новина Зеленський шукає вчителя з української мови
Останні новини
Схожі новини