Зеленський шукає вчителя з української мови

Зеленський шукає вчителя з української мови
Джерело фото: www.ukrinform.ua

Дружина Володимира Зеленського заявила, що її чоловік шукає гарного викладача з української мови, бо хоче вдосконалити свої знання.

Про це майбутня перша леді країни розповіла в інтерв’ю BBC news Україна

"Звичайно, ми знаємо українську мову та вільно нею спілкуємось. Але одна справа, коли ти це робиш у звичайній обстановці, швидко знаходиш слова і все добре. Останнім часом він постійно в стресі, постійно під напругою та психологічним тиском. Тому важко", - відповіла Олена Зеленська на запитання про те, чи вдосконалює воно з чоловіком свою українську мову, бо саме за неї їх часто критикують.

"Зараз, звичайно, Володимир намагається поглибити свої знання, він вчить. Ми шукаємо викладача, який би допоміг йому набрати швидкість", - сказала дружина Зеленського.

Зеленська каже, що вперше українську почула у другому класі на уроці української мови від учительки. Нині у штабі подружжя, за її словами, спілкується тільки українською.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бо «десь поділи чоловіка». На Вербну неділю в луцькій лікарні побили медсестру
Наступна новина Легендарну луцьку книгарню чекає ще один суд
Останні новини
Схожі новини