Будинки Косачів за понад 6 мільйонів відреставрує фірма ексдепутата Волиньради

Будинки Косачів за понад 6 мільйонів відреставрує фірма ексдепутата Волиньради

Департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації підписав договір на реставрацію двох будинків Косачів у селі Колодяжне Ковельського району з ТОВ «Житлобуд-2». Її керівник – депутат Волинської обласної ради 7-го скликання (2015-2020 рр) від «Європейської Солідарності» Леонід Стефанович.

Загалом на роботи витратять майже 6,45 млн грн. А завершити їх мають до кінця грудня цього року.Відповідна угода розміщена у системі публічних закупівель «Prozorro», – пише Сила Правди.

21 травня був підписаний відповідний договір.  Згідно з тендерною документацією, підрядник має облаштувати гідроізоляцію, відремонтувати міжповерхове перекриття, покрівлю, підлогу, печі, виготовити заново віконні та дверні коробки по старих зразках тощо. Також фірма має облагородити територію поруч будинків, облаштувати квітники, засіяти газони.

Читати також: У селі Колодяжне руйнується будинок Лесі Українки. Коли буде реконструкція?

Участь у закупівлі взяло п’ятеро учасників: ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536», ПП «Спецавтогідробуд», ПП «Нова Аркада», ТОВ «Будінжиніринг Груп» та ТОВ «Житлобуд-2». Останнє запропонувало найменшу вартість  – 6 мільйонів 449 тисяч 998,80 грн. Найближчим його конкурентом було ТОВ «Будінжиніринг Груп» з ціновою пропозицією у 6,45 млн грн. Виконати всі роботи компанія-переможець має до кінця грудня цього року.

За даними аналітичної системи «YouControl», ТОВ «Житлобуд-2» зареєстроване у Луцьку на вулиці Конякіна, 16Б у червні 2000-го року. Наразі співзасновниками компанії є Наталія Бохонко, Ольга Чижук та депутат Волинської обласної ради 7-го скликання (2015-2020 рр) від «Європейської Солідарності» Леонід Стефанович. Останній також є керівником підприємства.

До середини 2012 року «Житлобуд-2» та «Луцьксантехмонтаж № 536» були пов’язані між собою. 51% акцій «Житлобуду-2» належало «ЛСТМ №536».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Посол ЄС назвав 5 умов для успішного запуску ринку землі в Україні
Наступна новина У Луцьку безплатно та без направлень обстежують родимки
Останні новини
Схожі новини