Буду позбавляти премій і звільняти керівників установ, які ігноруватимуть звернення лучан, - Поліщук

Буду позбавляти премій і звільняти керівників установ, які ігноруватимуть звернення лучан, - Поліщук

У Луцьку можуть позбавляти премій та навіть посад керівників виконавчих органів, підприємств та установ, які ігноруватимуть звернення на лінію оперативного реагування «15-80».

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради у середу, 3 лютого, пише ВолиньPost.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що нерідко керівники підприємств сприймають службу «15-80» як щось вороже, хоч вона і покликана оперативно інформувати про певні проблеми у місті та вирішувати їх.

«Це служба, яка йде нам у допомогу, де люди виступають для нас помічниками і інформують про міські проблеми. Ті керівники виконавчих органів, керівники підприємств, установ, які будуть ігнорувати звернення на «15-80» та будуть відноситись халатно, залишаться без премій, а у разі відсутності ефекту від цього депреміювання приймати кадрові рішення», - наголосив Ігор Поліщук.

Окрім того, працюватимуть у місті над створення додатку «15-80», що допоможе оперативно вирішувати проблеми міської громади.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Втретє став дідусем». Як живе чоловік, якому рік тому на Волині пересадили серце
Наступна новина За минулу добу коронавірус виявили ще у 94 волинян
Останні новини
Схожі новини