БудуйТіло. Перезавантаження: довгоочікуване та вражаюче фінальне зважування

БудуйТіло. Перезавантаження: довгоочікуване та вражаюче фінальне зважування

Ось і пришов той тиждень, якого усі чекали довгих 3 місяці – фінал проекту «БудуйТіло. Перезавантаження». Ми намагались тримати інтригу до самого фінішу, але як не крути результати вже видно неозброєним оком.

Відвідуючи спортзал MAXIMUS тричі на тиждень ми відпрацювали 38 повноцінних тренування, а це понад 100 робочих годин. Десятки мозолів на руках, літри поту, постійні обмеження в їжі, чіткий графік харчування та постійне знесилення – те, чим нам доводилось жертвувати заради того, щоб скинути зайві кілограми.

Читайте також: усі випуски проекту БудуйТіло. Перезавантаження

Але попри усі зітхання і нарікання – учасники проекту задоволені результатами. І що приємно – цими результатами задоволений наш тренер Віталій Андрейчук, який докладав неабияких зусиль, аби «приборкати» норовливих учасників – Тарас Божидарніка та Елю Коротинську.

Віталій Андрейчук
Віталій Андрейчук

«Робота над собою це завжди важко. Я дуже хотів, аби мої нові спортіки відразу зрозуміли, що не все залежить від тренера, в першу чергу результат залежить від них самих. Тому найбільше працювати доведеться саме їм. І вони працювали. Працювали день у день, відвідували окрім планових тренувань додаткові кардіотренування, обмежували себе в їжі і підлаштовували свій робочий графік так, аби був час відвідувати спортзал. Результат не забарився – 3 місяці програми активного схуднення вже позаду, тож сьогодні ми нарешті підведемо риску під тим, що зроблено і проведемо фінальне зважування. Я думаю, ці результати багатьох здивують», - зауважив Віталій Андрейчук перед початком фінального зважування.

Отож поїхали.

Тарас Божидарнік

Вік – 40 років, зріст – 179

Тарас Божидарнік

 

4.04.2018

27.06.2018

Вага

118.8 кг.

91.8 кг.

Об'єм плечей

141 см.

119.5 см.

Об'єм талії

118 см.

92 см.

Об'єм стегна

66 см.

58,5 см.

Об'єм литки

45 см.

40 см.

Об'єм руки

45 см.

36 см.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Таким чином, за 3 місяці участі у проекті «БудуйТіло. Перезавантаження» Тарасові вдалося скинути рівно 27 кілограмів зайвої ваги.

Об'єм плечового поясу у нього зменшився на 21,5 см., талія – на 26 см. Об'єм стегна зменшився на 7,5 см. литки – на 5, а руки – на цілих 9 сантиметрів.

«Я чесно зізнаюсь – неочікував такого від себе. У цьому я завдячую всім – і редакції видання Перший, які зблатували мене на таку авантюру, і рідним, які підтримували мене. Та найбільше я вдячний Віталіку, бо якби не він, то цього всього просто не було б. Він не просто наполегливий тренер, він дуже мудрий не по літам. Мені подобалось, що ми розуміли один-одного з пів слова, ми за час проекту дійсно здружились і поріднились з усіма. І це дійсно дуже круто, коли в тебе є такі друзі, які показують тобі приклад в житті і допомагають долати твої проблеми, підставляючи своє плече. Це круто і це одна з найкрутіших авантюр, в якій я коли-небудь брав участь», - з захопленням розповідав Тарас Божидарнік після фінального зважування.

Результатами свого підопічного задоволений і тренер Віталій Андрейчук.

«Тарас виявився доволі впертим: раз узявся – й тяне до переможного кінця. Результат не забарився і всі вже давно помітили, як Тарас схуд. Пророблено дійсно багато і я впевнений, що у Тараса ще є потенціал. В нього все дуже добре виходить і зараз головне – втриматись і не повернутись до попереднього способу життя, а продовжити те, що ми вже успішно почали. Думаю в новому навчальному році його будуть плутати зі студентами, адже з поважного мужчини у 118 кілограмів він зараз перетворився на добре складеного мужчину. У нього хороші фізичні дані – потужний плечовий пояс і є потенціал. Тому думаю невдовзі на торсі вже будуть просвічуватись кубики, а на руках будуть добре пропрацьовані біцепси. Та картинка, що вже є – мене радує», - розповідає Віталій Андрейчук.

Еля Коротинська

Вік – 31 рік, зріст – 165 см.

Еля Коротинська

 

 

4.03.2018

27.06.2018

Вага

93.1 кг.

77,7 кг.

Об'єм плечей

113 см.

107 см.

Об'єм талії

105 см.

88 см.

Об'єм тазу

114 см.

100 см.

Об'єм стегна

66 см.

59 см.

Об'єм литки

47 см.

43,5 см.

Об'єм руки

37 см.

32.5 см.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Таким чином, за час участі у проекті «БудуйТіло. Перезавантаження» мені вдалось скинути 15,4 кілограми зайвої ваги.

Об'єм плечей зменшився на 6 сантиметрів, об'єм талії – на цілих 17 см, а тазу – на 14 см. Разом з тим, об'єм стегна зменшився на 7 см., литки – на 3,5 см., руки – на 4,5 см.

Від себе скажу, що я не просто не очікувала такого результату – я булла зневірена у тому, що коли-небудь у житті ще побачу на вагах таку цифру. Мені здавалось, що жінці у 30 років такої комплекції після двох кесаревих розтинів і купи проблем зі здоров'ям – просто нереально схуднути на 15-20 кілограмів. Та Віталій Андрейчук зумів поламати моє стереотипне уявлення про саму-себе. Йому якось вдалось зробити так, що я повірила у свої сили. За багато-багато років, та картинка, яку я бачу в дзеркалі – мені почала подобатись. Для себе зробила висновок – я ніколи більше не хочу повернутись у стан тієї «великої пишної пані», якою прийшла на проект.

І нехай мені не вдалось виправдати очікування тренера, який хотів зробити з мене «Дюймовочку» - та звання «спортік Віталія Андрейчука» я заслужила. Останні кілька тижнів тренувань показали, що я виснажена і вага то зупинялась, то показувала +, то знову падала. Віталік постійно під'юджував мене, що на фіналі покажу тих самих мінус 10 кілограмів, і це неабияк додавало снаги до тренувань. Мені відверто хотілось довести не лише собі, а й тренеру – що мінус 15 для мене це досяжна мета.

«Молодчинка! Потішила «трєнірішечьку». Мінус 15 кілограмів – це непоганий результат. Я думаю, якщо ти не полишиш цієї справи, продовжиш займатись спортом і вести правильний режим харчування – результат буде ще кращим. Ти зможеш скинути ще 7-10 кілограмів зайвої ваги. 67-70 кілограмів – це реальна вага для тебе, попри усі нюанси з пологами і травмами у ДТП. Ти побачила, що немає нічого неможливого і переконалась, що хоч і важко – але це реально», - запевнив Віталій Андрейчук.

Також нашими результатами були втішені і помічники Віталія Андрейчука – тренери Максим Андріюк і Ілля Щурик. Саме вони весь проект йшли з нами пліч-о-пліч, проводили тренування у ті моменти, коли Віталік перебував у відрядженнях, або виходили накладки з графіками тренувань інших спортіків. Тож левову частку проекту ми провели у компанії Максима та Іллі – тренерів спортзалу MAXIMUS.

Що цікаво, вони не лише слідкували за нашим виконанням вправ, згідно прописаної програми тренувань, а давали поради і просто підставляли своє плече у потрібну хвилину.

«У цьому сезоні учасникам проекту «БудуйТіло. Перезавантаження» Тарасу і Елі вдалось разом скинути 42,4 кг зайвої ваги. Це дуже хороший результат. Я вірив і знав, що у нас це вдасться. За час проекту ми здружилися і дійсно стали однією командою. Усі учасники проекту «БудуйТіло» - це одна сім’я, сім’я «спортіків», які зуміли побороти багато комплексів, знайти в собі сили і змінити своє життя на краще», - переконаний Віталій Андрейчук.

А ще на завершення, хотілося б подякувати всій редакції видання Перший, які не просто переймались за рейтинги та успішність проекту, а постійно підтримували та допомагали долати всі труднощі. А особливо – фотографу проекту – Роману Домбровському, який весь цей час перебував за кадром і одним з перших мав можливість бачити на власні очі наші перевтілення.

За мою веселу вдачу і самокритику, стосовно статусу «Вєлікая женщіна», колеги подарували мені на завершення проекту футболку з символічним написом. 

«Ти завжди будеш «Велікая женщіна», бо в тобі вирує джерело енергії – ти невгамовна і просто шалена жінка, але цей статус вже аж ніяк не характеризує тебе за твої габарити. Це все в минулому і ми сподіваємось, що ти на цьому не зупинишся. Ми віримо в тебе, бо ти насправді «Велікая женщіна», – переконана директор ІА «Перший» Ірина Новосад.

А головний редактор Ірина Костюк, яка зокрема стала ідейним натхненником проекту БудуйТіло. Перезавантаження, вирішила залишити учасникам на згадку сувеніри – чашки з логотипом ІА «Перший», аби вони завжди нагадували про такий чудовий проект. 

«Ви зробили багато. І одне, коли ми Елю бачимо щодня – звісно помічаємо зміни у її зовнішності. Але отак кардинально змінити за 3 місяці своє життя – це заслуговує на повагу. І велика шана тут саме Віталію Андрейчуку, якому вдалось приборкати цих норовливих учасників. Це велика робота, яка заслуговує на повагу. І хотілося б побільше таких проектів, які несуть людям радість і щастя», - резюмувала головний редактор ІА «Перший» Ірина Костюк, яка приїхала привітати учасників з фінальним зважуванням.

Ну що ж друзі, черговий сезон «БудуйТіло» під символічною назвою «Перезавантаження» добіг до завершення, та зовсім скоро на вас чекає новий не менш цікавий проект. 

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили графік відключення гарячої води в Луцьку на липень-серпень
Наступна новина Якими іграшками відволікати дітей від гаджетів
Останні новини
Схожі новини