Повідомили графік відключення гарячої води в Луцьку на липень-серпень

Повідомили графік відключення гарячої води в Луцьку на липень-серпень

У ДКП «Луцьктепло» повідомили графік  відключення гарячої води в Луцьку на липень-серпень.

«Повідомляємо про початок профілактичних ремонтів теплових мереж, а як наслідок припинення подачі гарячої води до центральних теплових пунктів (ЦТП) від котелень на вул. Карбишева, 2 і вул. Конякіна, 24-к на період від 2 липня до 31 липня», – кажуть на підприємстві.

Додатково, протягом 2 липня - 16 липня  профілактичні ремонти теплових мереж відбуватимуться на котельнях за адресами вул. Декабристів, 29, вул. Вороніхіна, 15-а, вул. Ковельська, 68-а, вул. Шевченка, 66, вул. Коцюбинського, 9-а, вул. Новочерчицька, 2.

Профілактичні ж ремонти теплових мереж котельні на вул. Глушець, 39 триватимуть протягом 2 липня - 31 серпня.

Також в «Луцьктеплі» повідомили про відновлення подачі гарячої води від котелень за адресами вул. Дубнівська, 15, вул. Задворецька, 13 і вул. Вавилова, 6. За планом відновлення надання послуг мало відбутися вчора, 26 червня, однак через технічні причини, виникла затримка».

Адміністрація просить вибачення у споживачів за затримку у відновленні гарячого водопостачання до будинків, приєднаних до вищезгаданих котелень, і сподівається на ваше розуміння, – кажуть на підприємстві.

Читайте також: У «Луцьктеплі» по-новому прийматимуть показники лічильників: терміни та контакти


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку шукають очевидців аварії, бо водій, який визнав вину, передумав
Наступна новина БудуйТіло. Перезавантаження: довгоочікуване та вражаюче фінальне зважування
Останні новини
Схожі новини