БудуйТіло: перше тренування гумористів «Замок Любарта». ФОТО

БудуйТіло: перше тренування гумористів «Замок Любарта». ФОТО

Новий сезон проекту «БудуйТіло» набирає обертів.

На першому занятті члени команди «Замок Любарта», гумористи Назар Пащук, Володимир Тишкун та Роман Копитко тренувалися під пильним керівництвом Віталія Андрейчука.

До слова, раніше ми вже писали, що Віталію на тренуваннях з хлопцями у спортзалі MAXIMUS допомагають два інших тренера Максим Андріюк та Ілля Щурик.

«У нас є власна методика, за якою ми працюємо не тільки з цими хлопцями, а й з іншими «спортиками», які приходять до нас у зал. Все починається з простих вправ, а з часом збільшуються навантаження та інтенсивність тренувань.

Це ми робимо для того, щоб і м’язова тканина, і серцево-судинна, і центральна нервова системи звикали до того, які вони отримуватимуть навантаження», – розповідає тренер Віталій Андрейчук.

Він додав, що для Назара, Вови та Роми тренери склали індивідуальні програми занять, які залежить від ваги, фізичної підготовки і морально підготовленого стану.

«Ось, до прикладу, Рома – менш витривалий, тому для нього склали список легших вправ та й процес  їх виконання і навантажень – простіший. З Вовою ситуація трішки легша і вправи виконуватимуться швидше. А ось Назар у мене вже до цього тренувався два місяці, тому він фактично зараз просто «потерпає», хоча він теж починав з тієї ж бази, що й Рома з Вовою», – зазначає тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники «Замку Любарта» кинули виклик тренерам проекту БудуйТіло. ВІДЕО

За його словами, кожного разу тренування змінюють, тобто не буває такого, що хлопці виконують однакові вправи. Тож за чотири місяці максимум, що повториться, це одна-дві вправи. 

Віталій зауважив, хлопцям склали раціон харчування, який «розганятиме» їхній метаболізм і «працюватиме» на схуднення. 

«У продуктах раціон загалом схожий, але для кожного учасника – різний у порціях, тобто хлопцям у певній кількості можна їсти будь-які крупи, крім манки, м’ясо та рослинні жири. До речі, молочні продукти ми повністю прибрали з їх раціону. Тож бажано харчуватись так: чим частіше і чим менша порція, тим краще. 

Якщо хлопці харчувалися один чи два рази в день, то зараз ми змушуємо їх їсти хоча б 5 разів. Тож, щоб більше поїсти, треба раніше вставати та розплановувати свій день», – додає Віталій.

До слова, тренери контролюють процес харчування хлопців, відтак ті обов’язково мають скидати свої фото їжу перед кожним прийомом. 

«Мене нічого в новому харчуванні не лякає, тільки те, що Іллюша кожен раз питає, що з їжею, а мені буває нема йому що сказати», – жартує на це Вова.

«До того ж, у нас є контроль за допомогою ваги, це такий собі детектор брехні. Ми намагаємося хлопцям донести, що це не тільки нам потрібно, а що це їхній організм виснажений. Для того, щоб їм це пояснити, в кожного потрібно знайти таку точечку, завдяки якій будемо нагадувати, чому вони сюди прийшли», – запевняє Віталій Андрейчук.

Гумористи Вова та Рома розповідають, що загалом зі спортом на початковому рівні вони знайомі, адже раніше і в футбол ганяли, і на боротьбу ходили, і на теніс, і навіть пробували займатись джиу-джитсу.

«Я в великий теніс грав, у футбол, в спортзал ходив, а ще сім років займався народними танцями – це гірше, ніж ваш спорт. О, а ще ходив у спорт-бар», – сміється Вова.

Хлопці зізнаються, що від цих занять очікують швидкого закінчення.

«Ми всього тиждень займаємося, а таке відчуття, що півтора місяці», – жартує Рома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БудуйТіло: Перше зважування трійки ваговиків «Замку Любарта»

Про харчування хлопці зазначають, що для них це абсолютно інший режим, адже раніше вони їли все, що бачили.

Назар же жартома додає, що він любить харчуватися їжею.

«Ну, а загалом я люблю поїсти… любив. Бажано, щоб було смачненько та калорійно, щоб ням-ням-ням, але Віталік каже, що це фу-фу-фу, і я йому вірю. Складене «меню» намагаюсь дотримуватись, бо нас контролюють і перед тренерами соромно, тому починаєш їсти так, як вони хочуть», – ділиться враженнями від нового раціону Назар.

Тренери Ілля та Максим розповідають, що їхні підопічні намагаються совісно виконувати всі вправи, тому нагадувати доводиться лише за харчування.

«Нагадуємо їм завжди про прийом їжі, хлопці вже казали, що ми їм тим набридаємо, але що поробиш», – каже Максим.

На тренуваннях, попри жарти хлопців, видно, що вони й справді стараються виконувати все, що від них вимагають. Змучені, спітнілі, але із усмішкою маленькими кроками йдуть до своєї мети, тому за успіхами луцьких гумористів на проекті БудуйТіло, ви можете й надалі спостерігати у наші постійній рубриці.

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, хто на Волині отримує найбільші зарплати. ВІДЕО
Наступна новина Луцький юрист розповів, у скільки обійдеться розмитнення найпопулярніших авто
Останні новини
Схожі новини