Стартує новий сезон проекту БудуйТіло: тренер розповів про зміну формату та епічні масштаби

Стартує новий сезон проекту БудуйТіло: тренер розповів про зміну формату та епічні масштаби

Співавтор і головний тренер проекту «БудуйТіло» Віталій Андрейчук розповів про розширення масштабів нового сезону.

«Новий сезон проекту БудуйТіло буде ще грандіозніший. Ми стартуємо вже цього тижня, але це буде дещо інший формат. Це не просто нові учасники, а й нові тренери. У цьому сезоні проекту БудуйТіло ми працюватимемо у команді разом із моїми колегами Максимом Андріюком та Іллею Щуриком. Це молоді і перспективні тренери, яких ми залучали до тренувань наших героїв під час попередніх сезонів. Більше тренерів, більше учасників, а відповідно ще кращий результат», – розповів Віталій Андрейчук.

 

У новому сезоні візьмуть участь 3-оє героїв, які працюватимуть власною командою проти команди тренерів БудуйТіло.

«Кілька місяців тому компанія хлопців нам кинула виклик. Підтекст такий: «Ви такі круті тренери, але з нами ви не впораєтеся». Але я переконаний, що ці хлопці, попри їхні вражаючі габарити, нам «по зубах», – запевняє тренер проекту БудуйТіло.

«Ми знайдемо управу на кожного. Формат роботи у нас чіткий і жорсткий: режим правильного харчування, ніякого алкоголю і, звісно, посилені тренування. В сукупності це дасть результат, і ми доведемо цим ловеласам, що вони помиляються. Ми перевернемо уявлення про програми схуднення та здоровий спосіб життя і покажемо, що це дає результат. Я боюся забігати наперед, але в сумі, я думаю, наші нові учасники мають всі шанси скинути 120 кілограмів», – переконує тренер.

Хто саме братиме участь у новому сезоні проекту БудуйТіло, Віталій Андрейчук не розповів, але зауважив – буде весело.

«Це молоді, соціально-активні хлопці, яких ми беремось загнати у спортзал. Вони не вірять, що тренери і спорт їх в чомусь змінять. Тому це буде справжній батл між нами і хлопцями, які все життя собі ні в чому не відмовляють», – каже спортсмен. 

«Ми їх навчимо віджиматися, ставати у планку, тягати залізо і зрештою покажемо цим «хлюпікам», як нормальні чоловіки повинні займатися спортом. Я їм доведу, що здоровий спосіб життя і спорт – це набагато крутіше за посиденьки з келихом пива і нічні тусовки. Тому проект БудуйТіло приймає виклик і гарантує – 4 наступні місяці будуть для цих хлопців веселими», – обіцяє Віталій Андрейчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцьку дитячу поліклініку закупили нове комп’ютерне обладнання
Наступна новина Волинські веслувальники завоювали нагороди на Чемпіонаті України
Останні новини
Схожі новини