Бюлетень – в урну, селфі – у Фейсбук. Як голосують волиняни. ФОТО

Бюлетень – в урну, селфі – у Фейсбук. Як голосують волиняни. ФОТО
Волиняни активно діляться у соцмережах світлинами з виборчих дільниць

31 березня в Україні стартували президентські вибори.

Виборчі дільниці відкрились о 8 ранку і працюватимуть 12 годин – до 20:00.

Волиняни йдуть голосувати з самого ранку і вже діляться світлинами у соціальних мережах. Зауважимо, фотографувати себе чи бюлетень у кабіні для голосування заборонено законом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Без фото, відео та агітації. Як правильно голосувати на виборах. ПЕРШИЙ У ПОМІЧ

Христина Лесюк: Поки ви спите, Пекін голосує! Я проїхала 650 км і мій голос Є. Не проспіть на дивані ваші! А якщо проспите, щоб не жалілися, що все якось не так, як би вам хотілося. Кожен голос важливий!!!

Андрій Козюра

З святом демократії… Не продавай своє майбутнє, Голосуй за новий курс України, голосуй за зміни! Я це вже зробив! Змінюй!

Андрій Бокоч: До виборів готовий і проголосував!) Перед тим була пробіжка, а на виборах пропускали по 5 людей, то люди мусіли ледь не штурмом брати дільницю! Попереду Любомльський та Володимир - Волинський райони і підрахунок голосів! Всім гарного і продуктивного дня!!!

Еля Серкожаєва: Хто там писав про 650 км заради голосу? Я їхала трьома маршрутками і ровером, щоб проголосувати. А ше в нас на дільниці казали, шо першим має проголосувати чоловік, «шоб вибори добре зайшли». Так ось, брати і сестри, в нас першим проголосував дядько Сашко. Все буде добре. Ми з мамою “done”.

Андрій Разумовський: Ну і ми вже зробили вибір)) Все дуже відповідально, кожен має піти!

Володимир Кучер: Громадянський обов’язок виконав!

Вікторія Махновська: Я виконала свій громадянський обов'язок. А ти прийдеш на свою дільницю?

Валерій Пельц: Ви ще думаєте? А я вже свій обов'язок виконав!

Мирослав Ватащук: А смс "Дякуємо! Ваш голос зараховано", як на Євробаченні, не було чогось(

Іван Мирка: Громадянський обов'язок в день виборів Президента України 2019 р. виконав.

Сергій Адамчук: Вибір зроблено! Громадянський обов’язок кожного сьогодні - піти і проголосувати. Навіть, якщо ще не визначилися за кого. Свій вибір зробив безпосередньо в кабінці.

Михайло Імберовський: Імберовські свій вибір зробили, а ти? Не зволікай! Проголосуй за нове життя!

Сергій Григоренко: З гарним настроєм, з вірою, що в нашій країні все буде чудово, проголосували! Всім гарного дня, друзі! Не забудьте прийти і віддати голос за європейське майбутнє України! І пам’ятайте: кандидатів багато - Президент один! 

Ірина Констанкевич: Ми теж виконали свій громадський обов’язок. Їдемо в Сошичне, далі Нуйно....Буду зі своїми виборцями на 23 окрузі.

Ігор Поліщук: Друзі! Сьогодні особливий день у нашому житті та житті нашої країни. Сьогодні день, коли ми визначаємо яким буде життя України протягом наступних 5 років. Сьогодні ми можемо реально вплинути на те, як ми будемо жити у майбутньому.

Роль кожних президентських виборів є дуже важливою в житті України, а нинішніх - надто важливою, особливою і, без перебільшення, доленосною для країни.

Обов‘язково підіть на дільницю і проголосуйте. Не пропустіть можливість вплинути на своє майбутнє і майбутнє країни. Не втратьте шанс стати учасником вибору нової людини, яка зможе стати справжнім лідером та поставить на перший план інтереси України та українців, а не свої власні інтереси та інтереси своїх друзів, людини, що зможе стати достойним Президентом, який об‘єднає Україну.

Я проголосував і зробив свій вибір. Проголосував за реальні зміни, за кращі наступні 5 років, ніж попередні, за щасливіше життя України та українців.

Зробіть свій вибір і ви.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кандидати своїх програм не тільки не пишуть. А й не читають» – Андрій Д’яченко. ВІДЕО
Наступна новина Вибори на Волині в цифрах і фактах
Останні новини
Схожі новини