«Кандидати своїх програм не тільки не пишуть. А й не читають» – Андрій Д’яченко. ВІДЕО

«Кандидати своїх програм не тільки не пишуть. А й не читають» – Андрій Д’яченко. ВІДЕО

«Кандидати в президенти їх не пишуть. Не те, що не пишуть, вони їх навіть не читають. А у випадку їхньої перемоги не збираються ці програми виконувати» - вважає керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д’яченко.

Про це він говорив 29 березня в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд».

Аби вибрати правильно, потрібно читати політичну біографію кандидата – вважає Д’яченко.

Про це політик говорив, відповідаючи на пиання про те, чи можна сьогодні довіряти виборчим програмам кандидатів у Президенти України?

Інші гості програми теж відповіли на це питання. Так представниця громадської організації «Центр.ua» у Волинській області Марія Доманська таки радить читати програму кандидатів: «Потрібно почитати позиції кандидатів, а не звертати увагу, чи гарний кандидат, чи гарно він одягнений, чи вміє він говорити. Треба конкретно почитати, що він декларує. Більше того, які позиції він декларує щодо напрямів державної політики, за які саме і відповідальний по законодавству президент».

Політолог Михайло Шелеп теж переконаний, що ознайомлення з програмами – хоч і не остаточний, але перший етап у тому, щоб правильно вибрати кандидата.

Голова центру політичного аналізу та виборчого консалтингу, співзасновник громадського руху «Свідомі» Михайло Наход вважає, що команди кандидатів-лідерів дуже серйозно ставляться до програм.  Він переконаний, що ці кандидати на 90% знають свої передвиборчі програми. Додає, що програма – це один з ключових моментів, за яким можна оцінити політика.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині спостерігача не пустили на дільницю і викликали поліцію
Наступна новина Бюлетень – в урну, селфі – у Фейсбук. Як голосують волиняни. ФОТО
Останні новини
Схожі новини