«Часто під маркою «Волинський народний хор» діють шахраї», - керівник хору Олександр Стадник

«Часто під маркою «Волинський народний хор» діють шахраї», - керівник хору Олександр Стадник

На Волині співочі колективи користуються назвою "Волинський народний хор" і пропонують свої послуги, не мають ніякого відношення до академічнго хору і не маючи права використовувати цю назву.

Про це на своїй фейсбук-сторінці розповів керівник державного академічного Волинського народного хору Олександр Стадник.

«Вчора, чисто випадково (а може так долі треба було) я взнаю, що одну з організацій ввечері на корпоративі вітає Волинський народний хор. Так як у нас на цей день не було заплановано ніяких ні концертів, ні тим більше, корпоративів, то вирішив особисто познайомитись з новим Волинським хором.В ресторані "Старий полковник", де мала відбутись ця знаменна подія, вся адміністрація мені підтвердила, що дійсно всі чекають Волинський народний хор», – розповідає керівник.

«Як керівник державного академічного Волинського народного хору офіційно заявляю, що даний "гурт", як і деякі інші, які користуються назвою "Волинський народний хор" і пропонують свої послуги, не мають ніякого відношення до нашого колективу і не мають права використовувати нашу назву», – йдеться у повідомленні.

Тому Олександр Стадник просить усіх, як юридичних, так і фізичних осіб, при пропонуванні ким би то не було послуг від імені Волинського народного хору, звертатись до нього особисто за телефоном 067-9112363, або до нашого адміністратора 050-2578909.

«Я прекрасно розумію, що назвись ти яким хочеш ім'ям, чи то "Свято", чи "Будні", чи якось інакше і запропонуй людям заплатити грощі за те, що ти їх привітаєш - ніхто й "ломаного гроша" не дасть. А от Волинський хор - це бренд, це відомо, це звучить. То чому б не скористатись. І тут справа зовсім не в тому, що і як вони співають і грають, я не збираюсь робити якийсь професійний аналіз чи, тим паче, забороняти співати наш репертуар. Але всі мають знати, що дуже часто під маркою "Волинський народний хор" діють звичайні шахраї, або просто безсовісні люди», – зазначив він.

Читати також: Волинський хор скасовує концерти за межами області, бо не може перекрити витрати на виїзд


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці можуть лишитися без світла, тепла і грошей через кібератаки РФ
Наступна новина У Нововолинську біля монастиря знайшли тіло чоловіка
Останні новини
Схожі новини