Музиканти, яких обізвали шахраями, вимагають вибачень від керівника Волинського народного хору

Музиканти, яких обізвали шахраями, вимагають вибачень від керівника Волинського народного хору

Державний академічний Волинський народний хор – при цій назві ми уявляємо собі потужний колектив з балетом та оркестром чисельністю до 6 десятків учасників. 

Але – народну пісню люди бажають чути не лише на концертах, а знаний хор у повному складі не завжди запросять на приватне святкування, – пише Конкурент.

Та ось уже багато років в народі користуються популярністю вітальні виступи гуртів народних музик – де серед інших виступають, як колишні, так і нинішні артисти Волинського хору й не лише вони.

Раніше ми повідомляли, що в одному з закладів Луцька виступає колектив шахраїв, які назвали себе Волинським народним хором.

Керівник та головний диригент Волинського народного хору  Олександр Стадник  щодо використання назви «державний академічний Волинський народний хор» виступає категорично – це право належить лише самому хору.

Тим часом на своїй сторінці у Фейсбук Олександр Стадник назвав музикантів, які буцімто виступають під маркою хору – безсовісними людьми. Один такий гурт, виступ якого підгледів на одному з «корпоративів», Олександр Стадник прямо звинуватив у шахрайстві та обдурюванні людей.

Знімальна група телеканалу Конкурент TV зустрілась з учасниками згаданого гурту, який іменують «Свято». У складі дійсно – відомі на Волині професійні  музиканти, колишні артисти хору і діючий керівник оркестру Волинського хору.

«Такий гурт як «Свято», не називається Волинським хором, хоча учасники Волинського народного хору, які колись працювали і я, керівник оркестру Волинського академічного хору, не використовували цю назву. І завжди зазначаємо або на початку виступу, або вкінці виступу, що вам вітав гурт «Свято». Так само і костюми, і інструменти використовуємо свої», – зазначив Олександр П’яточук.

«Ми наполягаємо на спростуванні. Задіта наша честь і наша гідність», – пояснила колишня артистка Волинського хору Тетяна Климець.

До слова, працівники, згаданого у повідомленнях ресторану, письмово підтвердили: у той вечір в закладі виступав саме гурт «Свято».

Деталі – у сюжеті.

Читати також: «Самоокупність, про це мова не йде», - керівник Волинського народного хору Олександр Стадник


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Самоокупність, про це мова не йде», - керівник Волинського народного хору Олександр Стадник
Наступна новина Коронавірус в Україні: 22 473 нових хворих та 136 смертей. Статистика
Останні новини
Схожі новини