Чаї з травами, які зміцнять ваше здоров’я: корисний перелік

Чаї з травами, які зміцнять ваше здоров’я: корисний перелік

Якщо вам вже зовсім набридли одноманітні чорні та зелені чаї, 24 канал рекомендує спробувати гарячі напої виключно з натуральних трав.

Їх є безліч: з ромашкою, чебрецем, звіробоєм, базиліком та багатьма іншими. Їх можна як засушити влітку і тримати на холодну пору, так і вирощувати деякі у себе на підвіконні.

Чай з чебрецем

Якщо ви не знали, то чебрець часто використовують в італійській кухні. Однак рекомендуємо вам спробувати з нього приготувати смачний чай, завдяки якому ви отримаєте відмінну профілактику від ГРВІ та підвищите імунітет слизових оболонок.

Чай з м'ятою

Хто ж не чув про смачний та ароматний чай з м'ятою? Такий чай чудово покращує нерви, допомагає розслабитися, знижує тиск та покращує гормональний фон у жінок. Також він допомагає полегшити симптоми гастриту і болі у шлунку.

Чай зі звіробоєм

Звіробій має низку неймовірних властивостей, які є дуже корисними для людського організму. Чай зі звіробоєм серйозно протистоїть сезонним застудам і ГРВІ, оскільки звіробій підвищує імунітет і життєвий тонус, зміцнює ясна і слизову ротову порожнину.

Однак будьте обережні, – звіробій підвищує чутливість до УФ променів, тому його краще вживати тільки в період низької сонячної активності. В зимовий час звіробій також підвищує рівень вітаміну D в організмі, який допоможе уникнути депресивних розладів.

Чай з базиліком

Можливо, ви про такий чай навіть не здогадувались, але щодня "приправляючи" ним чай, ви підвищуєте витривалість нервової системи, краще адаптуєтеся до стресових ситуацій і зміцнюєте власний імунітет.

Чай з пелюстками чайної троянди

Теж нестандартний гарячий напій, однак такий чай з пелюстками чайної троянди благотворно впливає на серце і судини і є дуже корисним для жіночого здоров'я.

Чай з лимонником

Якщо ви вранці ледь встаєте з ліжка, рекомендуємо додавати в сніданковий напій лимонник, – він чудово вас збадьорить. Цей ароматний додаток відмінно допоможе підвищити тиск і життєвий тонус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 14 лютого
Наступна новина На Волині браконьєри вбили вагітну самку дикого кабана
Останні новини
Схожі новини