Через коронавірус із Волинської інфекційної лікарні звільнилися лікар і чотири медсестри

Через коронавірус із Волинської інфекційної лікарні звільнилися лікар і чотири медсестри
Волинська обласна інфекційна лікарня (фото - Район.in.ua)

Через епідемію коронавірусу з Волинської обласної інфекційної лікарні звільнилися лікар та чотири медсестри. Одна лікарка відновила відпустку з догляду за дитиною. 

Про це ідеться у матеріалі «Півонії для Дюймовочки, або Історії з Волинської інфекційної лікарні» Наталі Хвесик на шпальтах видання Район.Медицина.

«Пішли досвідчені медики. Ті, що залишились, – «золотий фонд». Вони прийшли за покликанням і залишились вірними професії», – розповіла медична директорка закладу Любов Серба.

Натомість у лікарню прийшла працювати молодь.

«У нас є медсестричка, низька зростом. Дюймовочка. Дивишся в очі – така смілива! Тішуся, як вона вчиться і мужньо поводиться», – каже лікарка.

«Боляче дивитись, коли люди працюють у важких умовах, віддають себе хворим, втомлюються фізично і психологічно, а потім ще й мають проблеми», – каже Любов Серба.

За її словами, одна медсестра боїться повертатися в село після зміни. Люди знають, що вона працює в інфекційній лікарні, і кажуть їй: «Якщо ти нам сюди заразу приве-зеш, ми тобі хату спалимо».

Читати також: На Волині коронавірус виявлятимуть новим методом. Де це робитимуть? Навіщо? Кому?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський вніс до Ради законопроєкт про всеукраїнський референдум
Наступна новина Хворів три тижні. На Волині помер 63-річний чоловік із коронавірусом
Останні новини
Схожі новини