Четверта хвиля пандемії розвивається набагато швидше, ніж ми очікували, - головна санлікарка Волині

Четверта хвиля пандемії розвивається набагато швидше, ніж ми очікували, - головна санлікарка Волині

Тижневий приріст випадків в області становить більш як 29%. Такий рівень захворюваності цього епідемічного сезону досягнули за 5 тижнів, тоді ж як минулого року такого рівня досягали за 7 тижнів. Волинян вкотре закликають дотримуватися протиепідемічних правил і щепитися від ковіду.

Про це розповіла головна санітарна лікарні області Наталія Янко у вівторок, 12 жовтня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

«Четверта хвиля пандемії розвивається набагато швидше, ніж ми очікували. Станом на сьогодні ми опинилися у помаранчевій зоні епіднебезпеки. Маємо перевищення кількості нових хворих та рівня госпіталізацій.

Збільшується кількість хворих, зростає завантаженість ліжок із киснем. За останні три дні показник завантаженості зріс від 50% до 52,5%. Це говорить про те, що є велика кількість важких випадків. Інфекція розвивається доволі стрімко», – розповіла Наталія Янко. 

Нагадаємо, на Волині за минулу добу виявили 322 хворих. Померло 15 волинян. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині помер настоятель храму
Наступна новина Чи потрапить Волинь у «червону» зону
Останні новини
Схожі новини