Чи потрапить Волинь у «червону» зону

Чи потрапить Волинь у «червону» зону
Фото ілюстративне

Станом на 12 жовтня Волинь знаходиться у «помаранчевій» зоні епіднебезпеки. В регіоні перевищений рівень виявлення нових хворих на коронавірус та госпіталізацій. Втім, при перевищенні ще одного індикаторного показника область може перейти до «червоної» зони.

Про це повідомила головна санітарна лікарні області Наталія Янко у вівторок, 12 жовтня, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

«Помаранчева зона – це індикатор того, що варто вжити додаткових заходів, аби не потрапити до «червоної» зони. Хочу нагадати, що йдеться про комплекс протиепідемічних заходів: носіння масок, миття рук, дистанція, обмеження відвідування закладів харчування, масових заходів, кінотеатрів тощо. Особливо це стосується невакцинованих громадян», – повідомила Наталія Янко.

«Якщо перейдемо до «червоної» зони, то фактично усі карантинні обмеження будуть стосуватися невакцинованих осіб. Заборониться робота закладів громадського харчування, окрім доставки. Не працюватимуть торгово-розважальні заклади, фітнес-центри, не будуть проводити масові заходи, закриють заклади культури. Обмеження не будуть застосовувати, якщо у всіх відвідувачів та співробітників буде зелений ковід-сертифікат. Тобто, вони будуть повністю вакциновані», – наголосила головна санітарна лікарка області. 

Читайте також: Четверта хвиля пандемії розвивається набагато швидше, ніж ми очікували, - головна санлікарка Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Четверта хвиля пандемії розвивається набагато швидше, ніж ми очікували, - головна санлікарка Волині
Наступна новина За минулий тиждень на Волині ковід виявили у 234 дітей. У яких школах є спалахи
Останні новини
Схожі новини