Чи безпечні дерева у центрі Луцька

Чи безпечні дерева у центрі Луцька
У квітні цього року на розі вулиць Лесі Українки та Градний Узвіз впало дерево

На вулиці Лесі Українки у Луцьку фахівці зараз обстежують дерева. Попередній висновок – вони безпечні для перехожих, – розповів в інтерв’ю Першому радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

При цьому у квітні цього року впало дерево на розі вулиць Лесі Українки та Градний Узвіз. На щастя, тоді ніхто не постраждав. 28 червня дерево на Лесі Українки впало на авто. Також 30 червня на Замковій площі впав Лесин ясен. Ще одне дерево на вулиці Лесі Українки впало у липні 2018 року.

«Саме зараз дерева, що є на вулиці Лесі Українки, обстежує комісія. Попередньо - серед них небезпечних немає. Але ситуація може змінитися, тому що дерево - живий організм. Тому їх треба обстежувати з певною періодичністю», – сказав Ігор Поліщук.

«Останнє комплексне обстеження було в 2016 році. Після цього точково обстежували окремі дерева за заявами мешканців. Але дерево на розі з Градним Узвозом, яке впало у квітні, останнім часом не обстежували», – додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цього року «Ночі у Луцькому замку» не буде
Наступна новина Скандал у Володимирі: зірки шоубізу обурюються, що їх використали для політичного піару
Останні новини
Схожі новини