Скандал у Володимирі: зірки шоубізу обурюються, що їх використали для політичного піару

Скандал у Володимирі: зірки шоубізу обурюються, що їх використали для політичного піару
Депутат Максим Клим'юк у скандальному відео

Зірки українського шоу-бізнесу обурюються, що їх попросили привітати Володимир-Волинський з Днем міста, а натомість використали для політичного піару.

Мова йде про відео, на якому місцевий депутат Максим Клим’юк спершу вітає містян зі святом, закликає «змінити Володимир разом», а тоді дає нарізку відео з вітаннями зірок, – пише БУГ.

Зранку 25-го липня у мережі фейсбук на офіційній сторінці Максима Клим’юка з’явилося відеовітання з Днем міста. На відео з логотипом “Змінимо Володимир разом” спочатку виступив Максим, а потім зірки, серед яких Сергій Танчинець (вокаліст гурту “Без Обмежень“), Сергій Строян (гурт “Чумацький шлях“), народні артистки україни сестри Тельнюк, гуморист Тарас Стадницький, лідер гурту Kozak System Іван Леньо та інші.

Таким чином, відзначає у фейсбуці мешканець міста, учасник АТО Віктор Вільчинський, Клим’юк використав зірок у своїй піар-акції, давши зрозуміти усім, хто дивився відео, що відомі люди його підтримують.

«Відразу, як побачив відео, попробував зв’язатися з представниками гурту “Без Обмежень” і спробував пояснити, що їх використали. Зробив до них дзвіночок. Сергій (Танчинець, – ред.) був в шоці від того. Як він прокоментував, до нього звернулася там одна людина, яка не має відношення до того всього, але як я зрозумів є підконтрольною силам, які керують нашим Максимом. Зірок нашого шоубізнесу попросили записати привітальне відео для містян. Сказали, що то буде аполітична штука. Зірки погодилися, записали відео і скинули», – розповідає Вільчинський.

За словами Вільчинського, гурт “Без Обмежень” відразу звернувся до Клим’юка і заборонив йому публікувати таке відео з їхнім привітанням.

Після цього повністю відео з офіційної сторінки депутата не видалили, а вирізали лише частинку з Танчинцем та заново опублікували.

Близько 23:00 25 липня під відеопривітанням Клим‘юка у фейсбуці з’явився коментар директора проєкту «Тельнюк:сестри». Назар Стригун зазначив, що згоди на публікації вітання в політичних цілях не давали. Свою позицію додала і Галина Тельнюк. Однак, за кілька хвилин коментар зник.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи безпечні дерева у центрі Луцька
Наступна новина «Якщо крики жінки чути на весь поверх, ми робимо знеболення», - заввідділенням луцького пологового
Останні новини
Схожі новини