Чи допоможуть дієти після свят? ВІДЕО

Чи допоможуть дієти після свят? ВІДЕО

У святковий сезон всі люди зазвичай вживають набагато більше їжі ніж цього потребує організм. До того ж меню, як правило, не багате на корисні та здорові страви. Внаслідок цього − різке збільшення ваги.

Після завершення свят з’являється потреба у боротьбі із зайвими кілограмами. Дехто звертається до дієт. Проте цей спосіб схуднення не завжди діє. Науковці кажуть, тому що жоден спосіб лікування не діє для всіх однаково.

Ізраїльські дослідники Ерін Сігал та Аерон Аліна кажуть, що найкращий спосіб втратити вагу − мати низький вміст цукру в крові. Високий рівень цукру сприяє процесу утворення жиру в організмі. Науковці вимірювали його рівень у 800 людей після кожного прийому їжі впродовж місяця.

Для тих, хто має високий рівень цукру в крові навіть повністю здорова їжа завдає шкоду. Наприклад, люди дуже по-різному реагують на хлібні вироби. Для декого вони можуть бути корисними, а комусь зашкодять. Це все дуже індивідально, саме тому не існує поняття хороша чи погана їжа, стверджують ізраїльські дослідники.

Додавання до хліба масла чи авокадо для декого може слугувати стабілізатором цукру в крові, але не для всіх. М'ясо та сири мають найнижчу здатність унормовувати склад крові. Проте дієта без вуглеводів не матиме хорошого результату.

Ізраїльські вчені кажуть, що варто знайти вуглеводи, які б вам не шкодили. І на основі цього бдувати свій раціон. Проте для цього необхідно здавати аналіз крові після кожного прийому їжі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Керівники Луцького політеху розповіли про досягнення ВИШу. ВІДЕО
Наступна новина Новий рік для дітей сірої зони. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини