Керівники Луцького політеху розповіли про досягнення ВИШу. ВІДЕО

Керівники Луцького політеху розповіли про досягнення ВИШу.  ВІДЕО

Міжнародна співпраця, грантові проекти та двадцять нових спеціальностей. Про такі досягнення Луцького політеху розповіли керівники ВИШу підбиваючи підсумки року.

За їх словами, цьогоріч в університеті встигли зробити чимало: закрити борги за опалення, завершити реконструкцію кафедри для підготовки військових, та відкрити нові спеціальності − лісове господарство, архітектура, готельно-ресторанна справа та кібербезпека.

Також університет виграв три грантові проекти. За одним із них, волинські митники будуть проводити заняття студентам ВИШу.

А на 2018 рік, за словами ректора, планів ще більше.

Член наглядової ради Юрій Корецький розповів, що для нього головне − аби студенти могли працевлаштуватись після ВИШу. І він готовий сприяти тому, аби молоді люди мали де знайти роботу після закінчення університету.

Також у планах керівництва ВИШу − взяти на баланс санаторій в Журавичах, щоб створити там для учасників АТО і тих студентів, які навчаються на військово-обліковій спеціальності, базу для навчання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кім Кардашян опублікувала новорічну сімейну листівку: фото
Наступна новина Чи допоможуть дієти після свят? ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини