Чи можна відправити посилку в Казахстан з України

Чи можна відправити посилку в Казахстан з України

Тих, хто має родичів і близьких в Астані чи Алмати, цікавить питання, чи можна відправити посилку в Казахстан з України? Відповідь ствердна: компанія Meest ПОШТА доставить документи та вантажі за кордон, зокрема в країни Центральної Азії.

З огляду на ситуацію, що склалася у світі, поштовий зв’язок між деякими країнами ускладнився. Тих, хто має родичів і близьких в Астані чи Алмати, цікавить питання, чи можна відправити посилку в Казахстан з України? Відповідь ствердна: компанія Meest ПОШТА доставить документи та вантажі за кордон, зокрема в країни Центральної Азії.

Чи можна відправити посилку в Казахстан з України та як це зробити

Оформити відправлення можна трьома способами:

  • у відділенні (мережа власних і партнерських відділень компанії досить широка);
  • на сайті;
  • у застосунку Meest ПОШТА.

Вантажі до Казахстану відправляють кожні два тижні, тому до кінцевої точки вони дістаються за 10-21 день. Для посилок до цієї країни доступний лише один тип доставлення — за вказаною адресою. Щоб оформити їх на сайті, треба перейти за посиланням https://meestposhta.com.ua/services/delivery-to-kazakhstan, де ознайомитися з тарифами та обмеженнями, що діють щодо них. Аби дізнатися вартість послуги, варто скористатися опцією «Калькулятор доставки».

Якщо посилка зібрана, зважена, обміряна та відповідає всім вимогам, можна братися до оформлення. Для цього треба натиснути кнопку «Створити онлайн», на наступній сторінці обрати «Доставка за кордон», а в рядку «Країна доставки» зазначити Казахстан.

Другий крок — внесення інформації про посилку: її масу та місце призначення. На цій вкладці з’являться вартість і термін доставки.

Далі потрібно ввести дані відправника (кирилицею) та отримувача (латинськими літерами) й описати вміст посилки. Якщо її вартість не перевищує 200 євро, сплачувати мито та ПДВ не доведеться.

Як надіслати посилку в Казахстан Meest ПОШТОЮ: допустимі габарити та маса

Meest ПОШТА доставляє посилки швидко та без проблем. Проте важливо, аби вони відповідали таким нормам:

  • максимальна маса — 30 кг;
  • мінімальний розмір — 21×15 см;
  • допустимі габарити: максимальна довжина — 150 см, найбільший обхват — 200 см;
  • оптимальний розмір — 80×50×40 см.

Якщо маса посилки перевищує 31 кг, відправник сплачує мито в розмірі 15% від її вартості.

Надійна та вчасна доставка відправлень з Meest ПОШТОЮ

Відділення міжнародного оператора скрізь: біля дому, роботи, у відомих АЗС та супермаркетах. В Україні 1271 відділень для видачі та відправлення посилок до 30 кг, 65 вантажних (без обмежень маси) та майже 3000 офісів Meest ПОШТА-mini (до 10 кг).

Все більше клієнтів обирають саме цей сервіс, тому що він пропонує оптимальне поєднання недорогих тарифів і якісних послуг доставки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку 14-річний хлопець з аутизмом викладає англійську мову для однолітків
Наступна новина Які плюси навчання англійської мови через інтернет
Останні новини
Схожі новини