Чи селитимуть луцьких медиків у пологовому будинку

Чи селитимуть луцьких медиків у пологовому будинку

Медиків, які працюватимуть з хворими на коронавірус, непотрібно примусово ізолювати від сімей. Однак в ОДА розглядають розселення медперсоналу у Луцькому пологовому будинку, як один з можливих варіантів.

Про це під час брифінгу у понеділок, 23 березня, розповів начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк.

Нагадаємо, Волинську обласну клінічну лікарню визначили опорною у боротьбі з коронавірусом в області. В першу чергу хворих селитимуть у другому корпусі лікарні, що у селі Боголюби біля Луцька. 18 березня під час наради з нардепом Ігорем Палицею обговорювався варіант розселення медиків обласної лікарні у міському пологовому будинку, аби вони не йшли додому та не інфікували близьких.

Станом на 23 березня, за словами Ігоря Ващенюка, це лише ідея, яка обговорюється.

«При належному захисті та дезінфекції немає потреби персоналу знаходитись в лікарні, хоча цей варіант і не тільки його, ми теж опрацьовуємо. Якщо хтось не захоче додому, варіанти будуть. Сьогодні ми це обговорюватимемо з пологовим будинком», - сказав посадовець.

«Але народжувати також буде де – обласний перинатальний центр готовий приймати пацієнток», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У двох волинян експрес-тест показав коронавірус
Наступна новина На Волині поки не побільшало смертей від пневмоній, - головний медик області
Останні новини
Схожі новини