Сукні-транформери та спокуслива білизна: чим вражав перший день Lutsk Fashion Weekend. ФОТО

Сукні-транформери та спокуслива білизна: чим вражав перший день Lutsk Fashion Weekend. ФОТО

Ніжне мереживо, універсальні сукні-трансформери та спокуслива білизна – це лише частина того, чим дивували у перший день Lutsk Fashion Weekend Summer 2018.

Триденне дійство розпочалось у пабі «Laphroaig» 8 червня.

Засновниця модних вихідних у Луцьку, власниця модельного агентства «Grace Model House» Анна Тріль розповіла, що тематика першого дня – бурлеск, відповідно до якого й обирали заклад. Тож і персонал пабу «Laphroaig», і ведуча Наталка Войтович, і виконавці пісень Інна Яблонська та Світлана Гриник відповідали стилю.

Читати також: Вийшла чергова серія передачі «Солодкий вікенд» з Наталкою Войтович. 

Власниця модельного агентства «Grace Model House» Анна Тріль та ведуча Наталка Войтович

«Мені дуже приємно, що до нас сьогодні приїхали гості з Кременчуга, Полтави, зі Львова, Києва і так само лучани будуть брати участь і демонструватимуть свої роботи, своє натхнення, яке спонукало створювати колекції», - звернулась Анна Тріль до гостей під час відкриття Lutsk Fashion Weekend Summer 2018. Опісля дефілювати вийшли учасники школи краси від «Grace Model House».

«Ці жінки успішні у всьому – вдома, на роботі, скрізь. Вони не хочуть зупинятися на саморозвитку і удосконалюються. І роблять це у школі краси від «Grace Model House», - розповіла ведуча.

Учасники школи краси від «Grace Model House»

Згодом дивувала дизайнерка із Полтави Олена Власюк, яка цього дня дебютувала у світі моди колекцією вбрання, виготовленого власноруч. Жінка створила елегантні та вишукані речі за допомогою техніки ірландського мережива.

Одяг від Олени Власюк

Цікавинкою вечора стало плаття-трансформер бренду «Ellina». Це унікальне авторське плаття, яке можна легко видозмінити у десятки варіацій. Воно підходить для всіх типів фігури і дозволяє експериментувати з образами.

Лише одна одіж може бути і вечірнім, і пляжним, і діловим платтям, набувати вигляду міді- та міні-спідниць з коротким чи довгим топом, а також мати як симетричні, так і асиметричні форми. Цікаво, що ці сукні не потрібно прасувати, вони не втрачають кольорів при пранні та швидко сохнуть.

Плаття-трансформер бренду «Ellina»
Плаття-трансформер бренду «Ellina»

Припав до душі гостям парад червоних суконь, над якими працювали семеро дизайнерів з Луцька, Львова, Ківерців та Ковеля. З-поміж них обрали три найкращі за версією журі, до якого увійшли головний редактор журналу «SPACE mag» Ірина Матейчик, маркетолог будівельної компанії «Інвестор» та керівник сайту «Перший» Ірина Новосад, фотограф Арсен Базярук, дизайнер та стиліст Жанна Тріль та керівник агентства моделей «Grace Model House» Анна Тріль.

Члени журі Арсен Базярук, Ірина Матейчик, Анна Тріль, Жанна Тріль, Ірина Новосад

Окремо відбулось голосування за звання сукні глядацьких симпатій. Як виявилось, смаки журі та гостей співпали, тож перемогла сукня з вишивкою від львівської дизайнерки Наталії Яриш.

Найкраща червона сукня 

На другому місці опинилось оригінальне плаття від гості зі Львова Олесі Марчук, яку надихнув фільм про Червону Шапочку. Трійку замкнула сукня від луцького бренду «ХОКА».

Друге місце – сукня № 1, третє місце – № 7

Наостанок відбулось дефіле у білизні від «Ажур». У проміжкаж між показами між гостями розігрували подарунки від партнерів.

Білизна від «Ажур»

Лучанка Інна Кузьмич перейнялась атмосферою заходу та поділилась враженнями від побаченого:

«Це фантастика. Сподобались червоні сукні, білизна, ці дівчата з прикрасами, бо я завжди сприймаю образи. Жінка гарна щодня, але є події, коли треба прикрасити себе чи то зачіскою, чи то (моє таке бажання), щоб в зачісці завжди була прикраса. На цьому заході я знайшла тих, хто мені за родом моєї діяльності і захоплень підходять для співпраці у напрямку дизайну. Якщо я працюю з волоссям, то вони роблять дизайн прикрас».

Жінка – перукар, тож вважає, що образ буде повністю гармонійним, якщо є гарна зачіска.

Інна Кузьмич

«Кожен, хто творить, вміє це сканувати і побачити. Сьогодні мені сподобалось те, що природність волосся в деяких дівчат було настільки вдало подано, що там не треба було ні зачіски, ні прикрас, нічого. Отам було супер», - додала Інна Кузьмич.

До слова, макіяж для моделей зробила студія «Lukashyk».

Радимо прочитати: Lutsk Fashion Weekend: луцьким модницям показали, як одягатися у цьому сезоні. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читати також: 7 гріхів, маленькі акули та чудернацькі шви на вітер, - луцький Lutsk Fashion Weekend у фото

Текст: Наталя Хвесик (Перший)
Фото: Роман Домбровський (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З'явився новий тизер до фільму за участі співака з Луцька Монатіка. ВІДЕО
Наступна новина Водія «Аверса» визнали винним у справі проти патрульного
Останні новини
Схожі новини