Lutsk Fashion Weekend на терасі Noble. Дивіться, як це було

Lutsk Fashion Weekend на терасі Noble. Дивіться, як це було

XIV сезон Lutsk Fashion Weekend зібрав шанувальників моди та краси на літній терасі ресторації Noble. 12 червня. 17 година. Гості – у гарному настроєві. Дизайнери і автори колекцій – хвилюються. Моделі – напоготові.

Традиційно Lutsk Fashion Weekend обирає цікаву локацію для показів. Цього разу - це затишна тераса ресторації у самісінькому центрі міста.

«Перший» - серед гостей і показує, ЯК ЦЕ БУЛО.


Поки Луцьк поринає у надвечір’я, на терасі триває надзвичайно красиве дійство.

За ведучого – лідер і вокаліст гурту ФлайzZzа, відомий діджей і організатор мистецьких проєктів Андрій Тимчук. Музично-мистецький супровід за театром танцю Ірини Бондаренко та виконавцем Мішею Кайленом.

 *  *  *

Відкривали  XIV сезон Lutsk Fashion Weekend показом колекції від SAMKA brand.

Згодом Lutsk Fashion Weekend презентує колекції  Shulyk design. У проєкті  «Краса без меж» моделями є жінки 29+. Упевнено і красиво вони доводять, що 29+ - це розкішно, в одязі від магазину Dress Code.

Традиційно Lutsk Fashion Weekend співпрацює з навчальними закладами, де вчать дизайну одягу. І традиційно їхні колекції є на локаціях цього модного показу. Цього разу це колекції  випускників технічного фахового коледжу Луцького НТУ та власне випускників ЛНТУ.

Неймовірне красиве літо гості Lutsk Fashion Weekend  могли бачити  у колекціях одягу від дизайнерок Ірини Маркевич та Галини Ковальчук.  Продовжили дійство покази від магазинів Танго (ТЦ Ювант) та Guitar (ТРЦ Порт сіті).

 *  *  *

У фіналі гостей вразили колекцією ZALESOVA. І... виступом  нового реп-гурту 0332 (АсkUA & Yazuk).

Модний вечір над древнім Луцьком був камерним, щирим, драйовим, красивим, навіть попри дощ, яким червень потішив усіх на завершення дійства.

І як слушно зауважувала цього дня незмінна натхненниця і організаторка проєкту  Lutsk Fashion Weekend керівниця агентства моделей моделей Grace Model House  Анна Тріль, вона щаслива, що він просто БУВ. Що він триває у часі, дивує, змінюється і щоразу засвідчує, скільки талановитих та крутих людей може згуртуватися у цьому місті заради чогось справді красивого.

Партнерами  XIV сезон Lutsk Fashion Weekend були:
*Ресторан Noble
*Агентство моделей Grace Model House
*ТзОВ Луцьк-Експо, офіційний дилер автомобілів Renault Renault  у Волинській області.
*Макіяж моделей - від переможниці шоу «Битва візажистів 2021», яке щороку організовує Beauty центр Oriflame Lutsk та його директорка Ірина Юзва
*Зачіски моделей від салону краси КАЗКА
*Студія архітектури та дизайну Domum Group
*Декор фотозони - Олена Вох @elenia_woh
*Меблі Люкс
*Офіційні фотографи показу: Ольга Шевчук, Олег Черненко, Володимир Пивовар та Павло Луцака

Фото: Ірина КАБАНОВА

бренд «SAMKA»

 

 

Shulyk design

 

проєкт «Краса без меж»

роботи випускників ЛНТУ

магазини «Танго» та «Guitar»

бренд ZALESOVA


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу 14 людей захворіло на COVID-19
Наступна новина Поляки реставруватимуть один із найстаріших цвинтарів на Волині
Останні новини
Схожі новини