Чому лучанам доводиться чекати маршрутки по півгодини

Чому лучанам доводиться чекати маршрутки по півгодини
Фото ілюстративне

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, чому пасажирам доводиться по півгодини чекати маршрутки.

Про це стало відомо у четвер, 18 квітня, під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5,00 грн до 6,00 грн, – пише Волинь24.

Нагадаємо, луцькі перевізники із плакатами вийшли до приміщення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Вони вимагають від міської ради підвищити вартість проїзду в обласному центрі Волині.

Володимир Степанов розповів, що в місті двічі на рік проводять огляд транспортних засобів кожного підприємства.

«Нашим транспортним засобам 10-12 років. Коли маршрутки вже мають бути списані, вони тільки починають ремонтуватися. У нас водії часто з’їжджають з рейсів через аварійність транспортних засобів», – сказав він.

За його словами, щоденно на рейси не виїжджає 15-20 автобусів.

«Тому в нас вікна і 24 хвилини запізнення маршруту. Є в нас і кадрова нестача водіїв, звідси порушення режиму відпочинку водіїв. Не виключені ситуації, що можливі всілякі ДТП. Це все має враховуватися під час розгляду питання про підвищення вартості проїзду в місті», – додав Степанов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили крамничку, де продають тільки два види м’яса
Наступна новина Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк пройшла половину лікування
Останні новини
Схожі новини