Чому на деяких вулицях Луцька не посипані тротуари. ВІДЕО

Чому на деяких вулицях Луцька не посипані тротуари. ВІДЕО
На тротуарах по вулиці Клима Савура - ожеледиця. Скріншот з відеосюжету

Мешканці будинків на вулиці Клима Савура у Луцьку скаржаться, що комунальники не посипають слизькі тротуари.

«Я тут часто ходжу. Тут дуже рідко посипають. Діти часто падають, дорослі падають», – розповіла лучанка Світлана Попач журналістам UA: Волинь.

Цю територію обслуговує ЖКП №3. Головний інженер підприємства пояснює: може бути, що на цій ділянці не міг проїхати трактор через припарковані автівки. 

«Можливо, там стояли машини, тому не міг проїхати трактор. Трактор із-за цих машин не в змозі здійснити посипання. А так то графіка посипання немає, по мірі необхідності, як є сніг, йде трактор один і щіткою зчищає, після цього вже посипається», – пояснив Володимир Михайловський.

Також він запевнив що вже сьогодні дасть вказівку посипати тротуар на цій вулиці.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась розповів, що саме ця ділянка – проблемна, оскільки там не може проїхати техніка для очистки снігу. У місті є ще одна така вулиця – Чорновола.

Більше – у сюжеті.

 
Слизькі тротуатри в Луцьку

Тротуари на вулиці Клима Савура в Луцьку не посипані соляною сумішшю, - розповідає лучанка Світлана Попач. Жінка каже: ходити вулицею небезпечно, можна травмуватися. Наша знімальна група дізналася чому тротуари слизькі й коли ситуація зміниться.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 23 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «ПАККО» спростували слова Пустовіта про неоформлених працівників
Наступна новина Скільки діток народилося у Луцьку 22 січня
Останні новини
Схожі новини