Чому не варто їсти морозиво у спеку

Чому не варто їсти морозиво у спеку

Вчені розповіли про головні небезпеки кубиків льоду і морозива у 40-градусну спеку.

Про це повідомляє Радіо Максимум

Експерти рекомендують не зловживати смачним ласощами, які є калорійною бомбою. Навіть при мінімальному ризику розвитку ожиріння морозиво все одно не принесе бажаної прохолоди, бо мозок отримає тільки короткочасний сигнал про досягнення комфортної температури.

Влітку більшість людей люблять проводити час на свіжому повітрі. Спека + фізична активність викликають в організмі стрес. При спробі знизити температуру напою питна поведінка сповільнюється і людина споживає менше рідини, що негативно для організму.

Швидке вживання холодних страв може викликати головний біль, пов'язаний з розширенням судин і збільшенням кровотоку. Щоб не ризикувати, краще замінити морозиво прохолодними напоями.

В ідеалі день потрібно починати зі склянки води і до ночі довести цей показник до 2-3 літрів. Класним доповненням стане свіжа м'ята в склянці, прохолодний чай або ментолова жувальна гумка.

Нагадаємо, нинішні вихідні на Волині мають бути не такими спекотними. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Держава – це унітаз»: топ-15 цитат журналіста Сергія Іванова на «Бандерштаті»
Наступна новина Майже півтора мільйона вдалося зекономити при облаштуванні стадіону в Княгининку
Останні новини
Схожі новини