Чому ще не запрацювала платна парковка у центрі Луцька

Чому ще не запрацювала платна парковка у центрі Луцька
Паркомат на вулиці Кривий Вал

Платна парковка на вулиці Кривий Вал у Луцьку досі не запрацювала, тому що один з паркоматів зламався під час запуску і його відправили на ремонт.

Про це «Першому» розповів менеджер регіонального розвитку комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк.

Паркомати з’явились на вулиці ще у травні. Тоді в «АвтоПаркСервісі» запевняли, що парковка запрацює, як тільки автоматам присвоять ідентифікаційні номери у фіскальній службі. Номери присвоєні, однак паркомати досі не працюють.

«Справа в тому, що при запуску згорів блок живлення одного паркомату. Ми його відправили на ремонт. Тепер треба дочекатись автомату з сервісного центру, знову отримати ідентифікаційний номер у податковій і зареєструвати його», - пояснив Анатолій Носалюк.

Коли це станеться, в автопарксервісі не знають: «Це не від нас залежить».

У перший день роботи парковки водіїв обіцяють не штрафувати – лише вішатимуть попереджувальні листівки на скло. Штрафи за неоплачену парковку у розмірі 160 гривень виписуватимуть з другого дня.

Платним стане паркування вздовж усієї вулиці Кривий Вал, окрім відрізку від повороту на П’ятницьку Гірку до вулиці Богдана Хмельницького. Зніматися плата за паркування (8 гривень за годину) буде щодня з 7 до 17 години, крім вихідних і святкових днів. В інший час паркуватися на Кривому Валу можна безкоштовно.

Загалом тут – більше 40 паркувальних місць. Один паркомат стоятиме біля «Гранд персони», інший – біля візового центру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Зеленського назвали 20 здобутків за місяць на посту президента
Наступна новина Порошенко закликав змінити Грузію на Сакартвело
Останні новини
Схожі новини