Чому у Волинській єпархії УПЦ МП обрали нового прес-секретаря

Чому у Волинській єпархії УПЦ МП обрали нового прес-секретаря

У Волинській єпархії Української православної церкви Московського патріархату змінили прес-секретаря. Екс-речник Олег Точинський пояснив, чому. 

Про це він розповів в коментарі ІА «Конкурент».

«Насправді не сталося нічого особливого. Кадрові зміни є природніми та навіть необхідними будь-якій установі, зокрема Церкві. Переконаний в тому, що нові люди зможуть вдихнути свіже повітря у роботу єпархіальної прес-служби. Своєю чергою прошу представників ЗМІ з розумінням ставитися до церковного життя та нових людей, які надалі, від імені Волинської єпархії, будуть інформаційно насичувати медіапростір. Що ж до мене, то передусім намагатимуся правдиво доносити Слово Боже, оскільки священик покликаний саме до цього. Все решта, як кажуть в народі, наживне», – зазначив Олег Точинський. 

Також священнослужитель подякував усім чесним ЗМІ за співпрацю. 

Нагадаємо: рішення про зміну прес-секретаря ухвалили на зборах Луцького міського округу Волинської єпархії УПЦ МП. 

Новим прес-секретарем Волинської єпархії призначили клірика собору Усіх Святих землі Волинської, протоієрея Віктора Аніпка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька школа № 1 відзначила кращих учнів. Фоторепортаж зі свята
Наступна новина «Проблема підтоплення на Волині потребує ґрунтовного підходу», – Володимир Бондар
Останні новини
Схожі новини