Луцька школа № 1 відзначила кращих учнів. Фоторепортаж зі свята

Луцька школа № 1 відзначила кращих учнів. Фоторепортаж зі свята

У Луцькій спеціалізованій школі № 1 усіх вчителів та учнів, які завдяки наполегливому навчанню, здобули перемоги на конкурсах та олімпіадах, в кінці навчального року традиційно відзначили та нагородили.

У першій школі цього навчального року понад сотня вихованців здобули призові місця на різноманітних конкурсах, змаганнях та олімпіадах.  

«Визнання кожного з учнів  стане гарною мотивацією для подальших досягнень, а також стимулом для інших взяти приклад аби в наступному році продемонструвати такий самий, а може й ліпший результат» - каже директор школи Андрій Киця.

«Тільки наполеглива та спільна праця трьох сторін, а саме педагогів, батьків та самих учнів призводять до гарних результатів», - додає вчителька навчального закладу Лідія Куцевич.

Окрім подяк та нагород, для учнів, вчителів та батьків першої спеціалізованої школи Луцька влаштували святковий концерт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зніми навушники»: хто розмалював луцькі переходи
Наступна новина Чому у Волинській єпархії УПЦ МП обрали нового прес-секретаря
Останні новини
Схожі новини