Чотири прості щоденні звички, які допоможуть досягти успіху

Чотири прості щоденні звички, які допоможуть досягти успіху

Експерт порталу з пошуку роботи та кар’єрних порад The Muse Еліс Каліш розповіла, як досягти успіху за допомогою чотирьох простих правил.

Ставити цілі та говорити про способи їх досягнення легко.

Набагато важче реалізовувати задумане.

Багатьом з нас здається неможливим те, про що ми мріємо і до чого прагнемо. Але виконуючи деякі прості дії, ми з кожним днем можемо наближати себе до успіху, – пише КОРДОН з посиланням на Новое время.

Еліс Каліш назвала чотири повсякденні звички, які допомагають їй розвивати свою кар’єру. Еліс сподівається, що її поради допоможуть і вам.

Як досягти успіху: чотири щоденних правила

1. Читайте. Не лякайтеся, ніхто не просить вас читати по новій книзі кожен день. Але якщо перед сном або по дорозі на роботу ви будете приділяти трохи часу, щоб прочитати нову колонку цікавого блогера, аналітичну статтю на хвилюючу вас тематику або хоч п’ять сторінок книги, це вам дуже допоможе.

Розумні люди знають, що якщо вони будуть постійно стежити за новинами у своїй галузі або завантажувати нову книгу для професійного розвитку, вони завжди будуть на крок попереду. Пообіцяйте собі щодня щось читати. Спочатку потроху, а потім збільшуючи обсяг прочитаних сторінок.

2. Спілкуйтеся з людьми. Більшість із нас щодня перевіряє стрічку в соцмережах, лайкає фото і записи друзів і колег. Але чи багато хто заходить далі? Еліс Каліш радить регулярно коментувати публікації знайомих, писати про свої враження, ставити запитання і давати поради, вітати з днем народження або заручинами.

Так, ці дії не вплинуть на вашу кар’єру одразу ж. Але дружні стосунки з друзями в соціальних мережах можуть допомогти вам у майбутньому. Набагато простіше звернутися до когось за порадою або допомогою не через п’ять років браку спілкування, а при постійному контакті, підтримці зв’язку.

Можливо, настане момент, коли ви зрозумієте, що не дарма витрачали дві хвилини свого часу, щоб запитати в людини, як справи.

3. Ведіть щоденник. Записуючи свої думки, ідеї, здобутки та плани, ми можемо краще оцінювати ситуацію, що склалася, й аналізувати свої досягнення за певний часовий проміжок. Ведення щоденника, блогу або заміток в соцмережах допомагає розібратися в собі, очистити думки і зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі.

4. Ставте запитання. Запитайте у свого боса, що допомогло йому стати тим, ким він сьогодні є, запитаєте колегу, над чим він працює, попросіть друга пояснити вам іноземну концепцію, просіть про допомогу, коли вона вам потрібна. Будьте зацікавленим – на зборах, світських заходах, за чашкою кави під час обіду.

Завжди намагайтеся дізнатися більше. Дурних питань не буває. Якщо ви ставите будь-яке запитання, це свідчить про те, що ви прагнете розширити світогляд, що похвально, а не соромно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головні міфи кооперації - думка експерта
Наступна новина Волинські спортсмени готуються до зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини