Інфекції в таборі на Волині не виявили, – управління освіти

Інфекції в таборі на Волині не виявили, – управління освіти

На території табору «Прикордонник» інфекції, яка б могла спровокувати отруєння в дітей, не виявили.

Про це повідомляє БУГ.

Так, 6 липня управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради повідомило, що у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Прикордонник» здійснили лабораторне обстеження, аби з’ясувати причини отруєння дітей.

Нагадаємо, 5-го червня троє батьків повідомили, що змушені були забрати додому дітей, які відпочивали в таборі, через погіршення самопочуття та наявність симптомів отруєння – нудоти, блювоти.

Нововолинський міськрайонний відділ ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗУ» відібрав проби, мазки та змиви на території «Прикордонника». За інформацією управління освіти, інфекції на території закладу, в їдальні, на кухні та в кімнатах дітей не виявили.

Повідомляють, що лікар-інфекціоніст провів огляд дітей, які перебувають в таборі. Серед них не виявили жодної дитини з ознаками кишкової інфекції.

Протягом трьох діб у лікарню звернулася лише одна дитина з розладом шлунково-кишкового тракту. Є підозра, що вона могла отруїтися продуктами або напоями, які купували їй батьки.

Управління освіти зазначає, що у таборі «Прикордонник» діти забезпеченні повноцінним збалансованим харчуванням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пасажир грубо облаяв водія тролейбуса
Наступна новина Заступник міністра поспілкується з луцькою молоддю
Останні новини
Схожі новини