«Дайте нашим хлопцям провести свята з родиною», - начальник ВОУЛМГ

«Дайте нашим хлопцям провести свята з родиною», - начальник ВОУЛМГ

Начальник ВОУЛМГ Олександр Квартирко звернувся до волинян із проханням не розводити багаття у лісі, не кидати недопалки та не підпалювати сухостій.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Шкода, яку завдають лісові пожежі, у десятки-сотні разів перевищує шкоду від незаконних рубок. Якщо ви вболіваєте за лісову галузь, потратьте сили на пильнування підпалів сухостою на суміжних і сільгосп-землях. Саме звідти, переважно, вогонь перекидається на лісові масиві. Якщо ви людина, любите свою сім‘ю, чекаєте на Вербну неділю і Великодні Свята, поставтесь до наших хлопців із повагою, дайте їм можливість зустріти свята з родиною.
Будь ласка, припиніть розводити у лісі багаття, кидати недопалки та підпалювати сухостій», – зауважив у дописі Квартирко.

Також, він нагадує, що працівники лісової галузі роблять усе, аби зберегти ліси на Волині. 

«Ніхто себе не збирається ідеалізувати. За останні тижні висновків зроблено більше, ніж за два роки. Зараз мова іде ще й про людські здоров’я і життя! Чи життя і здоров’я працівника лісового господарства вже нікого не цікавить?!», – додав начальник управління ВОУЛМГ. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Маски замість штрафів». У Луцьку патрульні роздавали засоби захисту перехожим
Наступна новина Вогонь в Чорнобилі впритул дістався до найнебезпечніших об'єктів
Останні новини
Схожі новини