ДБР викликало Федину для вручення підозри. Імовірно,через погрози Зеленському

ДБР викликало Федину для вручення підозри. Імовірно,через погрози Зеленському

Державне бюро розслідувань викликало народного депутата від «Європейської солідарності» Софію Федину для проведення процесуальної дії, а саме вручення письмового повідомлення про підозру. Прийти у ДБР парламентарка має 6 лютого.

Як повідомляє пресслужба Офісу генпрокурору, генпрокурор Руслан Рябошапка дав доручення про виклик Федини в ДБР ще 3 лютого, пише «24 канал».

В Офісі генпрокурора зауважили, що повістку про виклик вони направили за: 

  • адресою реєстрації, 
  • фактичного проживання;
  • місцем роботи Федини.

«Відповідно до закону, Федина Софія вважається належним чином повідомленою, проте для запобігання спекуляціям щодо необізнаності про виклик додатково публікуємо повістку останній на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора» – додали у відомстві.

Щодо чого вручатимуть підозру Федині у Бюро не повідомили. Імовірно, що мовиться про справу щодо її погроз президентові Володимиру Зеленському. Державне бюро розслідувань спільно зі Службою безпеки та Генпрокуратурою підготували проєкт повідомлення про відповідну підозру ще наприкінці листопада.

Тоді у ДБР зазначали, вони щодо Федини розслідують можливе посягання на життя державного діяча, а також можливі дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Колекціонує ляльки, дзвоники і пише вірші. Історія лучанки, яка подолала рак
Наступна новина Луцька бабуся-хіпстерка шукає роботу. «Вона зіткнулась з ейджизмом»
Останні новини
Схожі новини