ДБР викликає Богдана, аби перевірити його слова в інтерв'ю Гордону

ДБР викликає Богдана, аби перевірити його слова в інтерв'ю Гордону

Слідчі Державного бюро розслідувань викликають Андрія Богдана як свідка для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним в інтерв’ю Дмитру Гордону слів із приводу ймовірних домовленостей із російськими чиновниками щодо Криму.

Про це повідомляє ДБР, пише «Українська Правда».

«9 вересня 2020 року в інтерв'ю одному з видань ексголова Офісу Президента Андрій Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей з російськими посадовими особами питань щодо статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими та ряду інших домовленостей, що непередбачені законами та нормативно-правовими актами або іншими директивами Верховного головнокомандувача Збройних Сил України.

З огляду на суспільну значущість порушених питань, слідчі Державного бюро розслідувань запрошують Андрія Богдана для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним фактів у якості свідка», – йдеться у документі.

ДБР повідомляє, що вже направило повістку про виклик Богдана на адресу його реєстрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як залучити дитину до навчання: шпаргалка для відповідальних батьків
Наступна новина У Ковелі сервісний центр МВС відновлює роботу
Останні новини
Схожі новини